Cazinourile au inceput sa accepte cryptomonede

21 februarie 2020 cryptomoneda

Articol scris de Alexandra Popescu

Oamenii de pe intreg globul se bucura de jocurile de cazino online, care pot fi accesate prin intermediul desktop-urilor sau dispozitivelor mobile. Tehnologia a parcurs un drum lung in revolutionarea modului in care functioneaza aceste jocuri. Optiunile de plata au fost, de asemenea, extinse pentru a include monedele digitale si pentru a avea grija de un public mai larg. Cu o concurenta foarte stransa in spatiul cazinourilor online, ideile inovatoare ofera un avantaj competitiv.

Cryptomonedele sunt monede accesibile digital, care utilizeaza coduri sigure si greu de hackuit. Folosind sistemul descentralizat al blockchain-ului, nu sunt afectate de problemele socio-politice. Incetul cu incetul, cazinourile online au inceput sa adopte monedele digitale, precum Bitcoin. Acceptarea lenta a acestora a fost influentata de disponibilitatile de agreare a utilizatorilor.

Avantajele pe care le aduc monedele digitale sunt numeroase. Acestea tin de securitatea fondurilor, depunerea si retragerea mai rapida si mai ieftina in comparatie cu fiatul, corectitudine, transparenta si incredere, aspecte ce lipseau din cazinourile online.

Nu doar cazinourile au inceput sa utilizeze cryptomonede pentru jucatorii lor. Bingo este un alt joc care a inceput sa accepte monedele digitale ca alternativa de plata. Bingo este unul dintre cele mai populare jocuri de noroc din SUA. Acest tip de joc s-a adaptat, asemenea celorlalte, la tehnologia noua. Detinatorii de cryptomonede au acum posibilitatea de a juca bingo online cumparand bilete virtuale cu Bitcoin.

Unele jocuri de noroc ofera deja aceasta optiune, in timp ce altele se gandesc serios la acceptarea platilor crypto. Bitcoin Romania va ofera posibilitatea de a cumpara Bitcoin si alte cryptomonede cu comision de 0%. Intrati pe trade.bitcoinromania.ro pentru a fi la curent cu toate noutatile si surprizele pe care la avem pregatite pentru voi! Va asteptam si in locatiile noastre din Bucuresti si din tara unde avem amplasate ATM-uri, de la care puteti cumpara monede digitale cu acelasi comision de 0%. Nu uita ca pe 1 martie lansam noua platforma special pentru traderi.

Sursa: https://cryptonews.com/news/is-it-possible-to-play-online-casino-games-using-cryptocurre-5838.htm

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *