Care sunt calitățile Bitcoin ca un sistem de tehnologie?

3 octombrie 2014 bitcoin

Articol scris de David Mitran

Minerii sunt persoane care oferă puterea de calcul pentru procesul de validare Bitcoin, în schimb pentru oportunitatea de a câștiga noi Bitcoini. Împreună, minerii se completează pentru rețeaua distribuită Bitcoin lui.

Minerii folosesc puterea lor de calcul pentru a valida tranzactii prin rezolvarea unei probleme criptografice, numit o funcție hash. Prin utilizarea puterii lor de calcul pentru acest lucru, minerii sunt recompensați cu Bitcoini. Acesta este modul în care noi Bitcoini intra în oferta de bani. Pentru ca oferta de bani este limitată, iar rata de alimentare se diminuează în timp, dificultatea de a crea un bloc crește și suma reală recompensată pentru fiecare bloc nou creat scade.

Mineritul a fost subiectul de acoperire semnificativ mass-media, ca o cursă a înarmărilor ce a crescut în jurul hardware conceput pentru a efectua calcule extrem de specializate la Bitcoini minați. În primele zile ale Bitcoin, mineri au fost în principal pasionații care folosesc calculatoarele personale pentru a rezolva probleme relativ simple criptografice. Acum, minerii se ridica la mii de dolari investiți pentru a construi ferme de servere optimizate pentru mineritul Bitcoin.


Bitcoin are trei calități care-l diferențiază de alte valute și sistemele de plată

În primul rând, Bitcoin este egal la egal, transferul de valoare direct pe Internet, printr-o
rețea descentralizată, fără un intermediar. Sistemele de plăți curente, cum ar fi carduri de credit si PayPal, necesită un intermediar pentru a valida tranzacții; Bitcoin nu. Ca urmare, Bitcoin a fost menționat ca „bani pe Internet”, așa cum se poate fi schimbat de la o persoana la alta mai mult ca monedă de hârtie astăzi.

În al doilea rând, Bitcoin este deschis, dar autentificat în siguranță. Sistemele de plăți tradiționale
se bazează pe confidențialitatea informațiilor tranzacție pentru a menține securitatea. De exemplu, compromisul unei tranzacții card de credit poate duce la eliberarea de informații valoroase care pot fi folosite pentru a efectua tranzactii viitoare. În comparație, Bitcoin se bazează pe criptografie. Ca în fiecare tranzacție este validat cu criptografia prin rețeaua de mineri, funcții Bitcoin, din cauza deschiderii sale, în ciuda faptului că nu.

În al treilea rând, Bitcoin este auto-propulsie. Bitcoin folosește de produse proprii, Bitcoins, pentru a recompensa sau „plata”, mineri, care sunt furnizarea de puterea de calcul care servește ca motor al sistem de verificare tranzacție. Ca rezultat, sistemul nu necesită același tip de deasupra capului că sistemele tradiționale de plată ar putea necesita. În acest sens, funcțiile de Bitcoin, din cauza celor care participă la sistem.

Aceste trei aspecte sunt parte din ceea ce conduce succes Bitcoin, care permite un sistem aproape fără frecare de plată la nivel mondial. Provocări Cu toate acestea, s-au creat, de asemenea, aceleași factori care au adus provocările.

Rezerve Bitcoin: Speculaţiile, reglementare, și orice altceva

În scopul de a realiza pe scară mai largă ca o monedă, Bitcoin trebuie să abordeze semnificativ
întrebări în jurul valorii de volatilitate, incertitudinea de reglementare, securitate schimb, uşurinţă de utilizare, și volumul tranzacțiilor.

Speculatorii Bitcoin au condus volatilitate semnificativă a prețurilor, reducerea utilitate Bitcoin ca o
mediu de schimb. Oamenii pot fi reticenţi in a folosi Bitcoin pentru a face angajamente viitoare mari de valoare, sau chiar cumpăra o ceașcă de cafea, atunci când prețul se poate schimba cu 30 la sută peste noapte. Cu excepția cazului în volatilitate Bitcoin lui soluționează, acesta va fi folosit mai puțin ca o monedă și mai mult ca un vehicul pentru speculații și „de îmbogățire rapidă” scheme, mai mult ca un stoc penny.

Mediul de reglementare la nivel mondial în jurul Bitcoin rămâne incertă. Orice veste de nou control guvern sau zvonuri de o schimbare de politică poate afecta în mod semnificativ prețurile Bitcoin, reducând stabilitatea acestuia ca o monedă. În același timp, companiile nu sunt dispuși să se angajeze în economia Bitcoin, în timp ce guvernele se tratează ca o mișcare franjuri, care este domeniul de aplicare al operatorilor de pe piața neagră și traficanți de droguri, cum ar fi Silk Road. În ceea ce guvernele încep să emită orientări coerente pe Bitcoin, companiile pot deveni mai dispuși să-l accepte ca o formă de plată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *