Capital One angajează analiști cu cunoștințe Bitcoin

11 iunie 2014 bitcoin

Articol scris de Wu Mihu

Business group pushes Bitcoin forward by investing in the next generation of ASIC chips and a new supercomputer

Compania care controlează banca Statelor Unite, Capital One, este în căutarea unor oameni de știință cu sufiecientă experiență pentru a investiga crypto monedele și pentru alte tehnologii în curs de dezvoltare, în conformitate cu site-ul companiei.

Anunțul precizează faptul că respectivul candidat are nevoie de experiență în ceea ce privește Hadoop, limbajul de programare folosit în analiza datelor și experiență în domeniul de extragere a datelor și modelare a statisticilor de programare.

Mai semnificativ pentru lumea crypto monedelor, noul angajat va investiga impactul asupra tehnologiilor perturbatorii, cum ar fi folosite, monede digitale și noile mijloace de plată. Anunțul spune că un aspect cheie al postului va fi:

Investigarea impactului noilor tehnologii cum ar fi Google Glass, Leap Motion, ceasurile inteligente, Bitcoin și iBeacons privind viitorul banking-ului mobil și lumea financiară de mâine.

Precum un om de știință de date la Capital One Labs vei face parte dintr-o echipă care este liderul următorului val de perturbări la o scară cu totul nouă, folosind cele mai noi tehnologii de calcul distribuit și de funcționare în miliarde și miliarde de tranzacții ale clienților pentru a deschide mari oportunități care ajută oamenii obișnuiți să economisească bani, timp și agonie în viața lor financiară.”  Susține anunțul.

Oamenii de știință a datelor de la Capital One trebuie să fie în măsură să poată scrie un software pentru investigația unor seturi mari și dezordonate de date, de a integra software-ul lor cu API-urile existente în scopul de a urmări tendințele interesante și de a crea modele de învățare.

Rolul de investigație

Postarea de locuri de muncă nu înseamnă că, Capital One are în vedere intrarea în spațiul crypto monedelor încă, cu toate acestea. Dimpotrivă, Capital One nu este foarte liberal atunci când vine vorba de monedele digitale, iar anul trecut a închis contul unei companii pe o simplă mențiune legată de Bitcoin.

Cu acest job postat, Capital One arată clar că vrea să investigheze impactul diferitelor tehnologii cu privire la viitorul banking mobil și lumea financiară de mâine. Monedele digitale sunt doar o mică parte a puzzle-ului și alte tehnologii enumerate au un potențial perturbator important în dreptul lor propriu.

Viitorul plăților

Bazându-ne pe portofelele digitale, tehnologiile de autentificare avansate și adoptarea pe scară largă conduse de importanții producători de cipuri și companiile de tehnologie, un număr din aceste tehnologii inovatoare vor fi implementate în următorii câțiva ani.

Proiectat pentru a reduce decalajul dintre comerțul online și operațiuniile efectuate față în față, aceste tehnologii oferă un potențial convenient, o experiență fără ghimpi care ar putea beneficia de o gamă largă de industrii, de la bănci  până la operatorii de crypto monede.

 

Sursa: coindesk

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Trade – Activarea Contului

Aparitii TV