Burger King din Rusia accepta Bitcoin ca metoda de plata

29 iunie 2017 accepta bitcoin, bitcoin

Articol scris de Mirona Noru

Din cauza popularitatii in crestere a monedelor digitale, lanturile de restaurante de tip fast food „Burger King” din Rusia vor incepe sa accepte Bitcoin in 2017. Dmitri Medvedev, directorul general al Burger King Russia, a declarat ca in cel mai scurt timp compania va anunta castigatorul unei licitatii pentru dezvoltarea software-ului, care ar trebui sa permita restaurantelor sa accepte Bitcoin ca metoda de plata pentru mancarea oferita de tip fast-food pana la data de 10 august.

1f6f0c0b45d7e5b7f73582ffb7bf4042

Compania care primeste oferta va trebui sa dezvolte programe de plata prin Bitcoin prin intermediul site-ului Burger King, aplicatiile mobile iOS si Android, precum si la casele de marcat. Dmitri Medvedev a mentionat ca principala dificultate pe care o va intampina compania este problema fiscala.

Statutul juridic al criptomondelor si al impozitelor aferente acestora nu este inca definit in Federatia Rusa. Totusi, el a adaugat ca platile cu criptomonede vor fi disponibile in curand. El a declarat:
Burger King monitorizeaza in mod activ tendintele noi, asa ca am decis sa incepem acest proiect. Plata cu criptomonede va fi posibila in viitorul apropiat.

Unul dintre reprezentantii companiei a remarcat, de asemenea, ca multi din clientii Burger King din Rusia intreaba adesea despre posibilitatea de a plati cu Ethereum. In prezent, Burger King intentioneaza sa se concentreze asupra acestor doua criptomonede.

Unul dintre filialele Burger King din Olanda a fost adaugata in lista firmelor care accepta platile Bitcoin incepand cu anul 2016.

Spu5lep

sursa: https://coinidol.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *