Bitcoin este luat in considerare de Browserul Opera

31 august 2016 accepta bitcoin, bitcoin

Articol scris de Mirona Noru

Echipa din spatele browserului Opera, un browser web dezvoltat si lansat de Opera Software in 1995, ia in considerare integrarea Bitcoin dupa introducerea unui built-in Adblock, facilitate introdusa la cel mai noua lansare.

Browser-ul integrat – Adblock Opera– a primit raspunsuri pozitive din partea comunitatilor online, in special in ceea ce priveste capacitatea sa de a incarca 90% din paginile web mai repede decat alte browsere. Deoarece software-ul Adblock este construit in sistemul de lucru Opera, acesta „prinde” reclame in motorul de cautare atunci cand se solicita o pagina web, care permite utilizatorilor sa acceseze pagina web mai eficient.

 725_Ly9jb2ludGVsZWdyYXBoLmNvbS9zdG9yYWdlL3VwbG9hZHMvdmlldy9jMDZiNTA1MzkyMWIyYTc0YzJhNmFmYTc2YTJjNzA1MS5qcGc=

Ce imbunatatiri aduce browserul Brave fata de Opera?

Un alt browser care pune in aplicare un concept similar cu cel al Opera este Brave, un browser web dezvoltat de creatorul JavaScript si co-fondatorul Mozilla, Brendan Eich. Browser-ul Brave elimina orice reclame vazute pe o pagina web si le înlocuiește cu reclame vandute de echipa Software Brave. Pentru a compensa editorii, echipa plateste 55% din veniturile publicitare din Bitcoin.

Echipa de presa a browserului Brave ad-free si Bitcoin integrat a determinat comunitatea Bitcoin sa-si reconsidere punerea in aplicare a microplatilor si sa ia in considerare posibilitatea de a folosi Bitcoin pentru plata compensatiilor editorilor la nivel global. Comunitatea Bitcoin a laudat echipa din spatele software-ului Brave pentru eforturile de integrare a monedei digitale Bitcoin si crearea unei platforme de plata a editorilor care urmeaza sa fie astfel stimulati.

Opera-Bitcoin, o relatie sigura

Luand in considerare pozitivitatea din jurul noului proiect Brave, echipa Opera ia in considerare integrarea Bitcoin cu un model de publicitate pentru stimulente. Cand a fost pusa intrebarea „Echipa Opera care a creat browserul cu Adblock built – in va lua in considerare integrarea de microplati Bitcoin pentru a stimula creatorii de continut?„, echipa Opera a raspuns: ” In care din browsere doriti sa vedeti acest lucru? Mobil sau desktop?

Desi echipa Opera nu a lansat sau a lasat sa se inteleaga integrarea Bitcoin in mod oficial sau public, este posibil ca echipa sa ia in considerare integrarea Bitcoin in viitor, ca o parte a initiativei sale de a elimina anunturile pe paginile web.

Din moment ce echipa Opera este preocupata cu viteza paginilor web si reclame care contin malware, Opera ar putea integra propriile sale anunturi potentiale, care sa se incarce mai repede pe paginile web si sa distribuie o parte din veniturile publicitare editorilor. Integrarea Bitcoin si punerea in aplicare a microplatilor va introduce startup-ul si alte platforme intr-o sfera cu mai multe oportunitati de a utiliza Bitcoin si alte valute digitale.

sursa: http://www.opera.com/ro/computer/features/ad-blocker

https://github.com/brave/ledger/blob/master/documentation/Ledger-Principles.md

https://cointelegraph.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Trade – Activarea Contului

Aparitii TV