Blockchain este (inca) indisponibil!

4 septembrie 2015 bitcoin, Uncategorized

Articol scris de Cosmin Gheorghe

 

BkockchainBlockchain, seriviciul care oferă si portofelul electronic cu acelasi nume, este în acest  moment indisponibil.

Blockchain, cel care oferă cel mai popular serviciu de portofel electronic Bitcoin este în acest moment indisponibil.
CoinDesk a putut să recupereze date din API-ul site-ului la 05:44 UTC (ora locala 08:44), în aceasă dimineață.
La această oră (la care este scris articolul), pe site apare mesajul „Revenim în curând. Blockchain.info este temporar off-line pentru mentenanță. Pentru update-uri, vă rugăm sa vizitați Twitter. Ne cerem scuze pentru eventualele inconveniențe”.
Co-fondatorul Blockckain, Nic Cary a relatat pentru CoinDesk: perioada de inactivitate a fost cauzată de instalarea de echipamente noi, evidențiind că s-au dezvoltat rapid în ultima perioadă.
Intreruperea serviciului vine la șase ore de inactivitate pe o alta platforma globala, LocalBitcoins, ale carei dificultati au avut legătură cu anumite probleme legate de servere, potrivit lui ‘Max’ – managerul comunității LocalBitcoins. Max spunea, într-un post pe Reddit citat de Coindesk : „Se pare că serverul s-a blocat… Suntem pe cale de a schimba echipamentele, în condițiile în care serverele actuale sunt relativ vechi. Din pacate acestea au cedat înainte ca mutarea să fie făcută”.

Imagine:PrtSc

One comment

  1. Andrei spune:

    In momentul de fata nu pot sa imi retrag bani dupa Blockchain,alta posibilitate mai exista??? Am nevoie de ajtuor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *