Bitreserve lansează în timp real transparența datelor

30 octombrie 2014 bitcoin

Articol scris de Wu Mihu

1

Bitreserve, a venit cu cea mai recentă încercare de a introduce Bitcoin pe piața de masă, deschisă pentru mediul de afaceri în ziua de azi. Platforma permite utilizatorilor să stocheze Bitcoin și să transforme într-un număr de diferite valute. De asemenea, promite utilizatorilor un total de transparență, sub forma unui bilanț actualizat în timp real.

Platforma a fost de operare în beta din luna mai, dar opțiunile sale de transparență promise au venit abia acum la dispoziția utilizatorilor. La lansare, o nouă pagină de stare a căzut în direct, detaliind activele Bitreserve și obligațiile față de utilizatorii săi.

La momentul de presă, activele Bitreserve au fost de 166.091 dolari și obligațiile sale au fost de 113.025 dolari. Conform acestor cifre, activele firmei acoperă obligațiile sale cu 147%.

Datele de transparență suplimentare, inclusiv informațiile pentru a urmări o tranzacție la lanțul de bloc Bitcoin și un set de date care să cuprindă toate tranzacțiile între Bitreserve și utilizatorilor săi, este, de asemenea, disponibil pentru descărcare. Compania solicită datele de trasabilitate a lanțului bloc Reservechain, în timp ce hrana sa din tranzacții cu utilizatorii săi se numește Reserveledger.

Bitreserve promite audituri externe ale conturilor sale la fiecare 90 de zile, pentru a verifica acuratețea datelor sale conținute în Reservechain și Reserveledger. Nu a anunțat cine le-a angajat în calitate de auditor.

Lansare amânată

Lansarea Bitreserve a fost destinată pentru jumătatea lunii octombrie, dar compania a suferit o întârziere de două săptămâni din cauza unor probleme de conformitate, potrivit unui executiv de relații publice care reprezintă compania.

Fondatorul Bitreserve este Halsey Minor, care a început CNET în anii 1990, înainte de a investi cu succes în companii de tehnologie, cum ar fi Salesforce.com și Grand Central, care au fost achiziționate de către Google și încorporate în Google Voice. De asemenea, el s-a confruntat cu credite amintitele și alte obstacole financiare ca urmare a crizei din 2008.

În iunie, Minor a dat pentru CoinDesk o previzualizare a platformei în timp ce era încă în versiune beta.Versiunea de lansare arăta aproape identic, cu câteva completări cosmetice, cum ar fi posibilitatea de a selecta o „temă” de pe pagina de start a platformei.

Cu toate acestea, așa cum am observat în examinarea noastră a serviciului, apoi, Bitreserve se bazează pe un sistem „Bitcoin in, Bitcoin out„. Acest lucru înseamnă că utilizatorii pot achiziționa doar un produs de la comercianții care acceptă deja Bitcoin, sau de la comercianții care au aderat Bitreserve și acceptă plăți, exprimate în monede fiat pe platformă.

Bitreserve recomandă în prezent ca utilizatorii să caute comercianți care acceptă Bitcoin pe useBitcoins și care nu au fost încă anunțați în legătură cu comercianții care încă nu s-au alăturat platformei sale.

 

 
Sursa: coindesk

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *