BitGo lanseaza instrumentul de tranzacție rapida „Instant”

20 ianuarie 2016 bitcoin

Articol scris de Andreea Zanfir

Firma de securitate BitGo a lansat un nou serviciu numit BitGo Instant care are ca scop să ofere clienților posibilitatea să realizeze tranzacții Bitcoin înainte de confirmarea oficială pe blockchain. La lansare, BitGo a declarat ca sunt companii cunoscute precum Bitstamp, Bitfinex și Kraken care au semnat deja ca utilizatori ai serviciului. În interviu, Ben Davenport reprezentantul BitGo a declarat că serviciul va fi unul foarte util, avand in vedere ca in cazul tranzactiilor Bitcoin poate dura 10 minute și, uneori, mult mai mult pentru ca acestea sa fie confirmate de retea.

Davenport descrie în continuare serviciul ca fiind unul foarte bun pentru comercianții Bitcoin activi, care, a spus el ar putea profita de posibilitatea de a transfera fonduri mai repede.

Davenport a mai spus CoinDesk:
„Este vorba despre factorul viteza, nu are de-a face cu securitatea. Când cineva vrea să facă o tranzacție rapida, vom derula o serie de verificări de risc. Vom crea o garantie care va insoți tranzacția” a declarat Davenport, adaugand: „Beneficiarii care nu reușesc să primească fondurile pot depune o cerere și o vom sprijini pe deplin.” Se mai adaugă că utilizatorii nu vor plăti pentru a primi banii, deși expeditorii plătesc o taxă de 0,1% la tranzacțiile mai mari de 1 BTC .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *