BitGo anunță cel mai nou parteneriat cu Kraken Bitcoin Exchange

17 noiembrie 2015 bitcoin

Articol scris de Andreea Zanfir

Fondată în 2011, Kraken este un lider recunoscut de schimb Bitcoin. Este considerat ca fiind unul dintre cele mai bune și mai sigure la momentul actual. Jesse Powell – Co-fondator si director executiv Kraken afirmă: „In timp ce noi am acordat întotdeauna prioritate securității, acest parteneriat ne permite să eliberăm resurse valoroase pe plan intern și să asigurăm o mai mare transparență și confort clientilor nostri.Oricine are nevoie de custodia Bitcoin ar putea beneficia foarte mult de echipa foarte capabilă BitGo. Aștept cu nerăbdare realizările pe care le vom avea împreună pe viitor.”

Cum volumul de tranzacții Bitcoin continuă să crească, nevoia unei soluții de securitate devine crucială. Platforma BitGo / API s-a dovedit a fi soluția de securitate cea mai de încredere în industrie, în special în rândul schimburilor mari. Este cunoscută pentru punerea sa în aplicare simplă, directă.

„Suntem foarte fericiți să adăugăm Kraken familiei BitGo. Kraken are un rol vital în ecosistemul activelor digitale. Așteptăm cu nerăbdare să ne bucurăm de spiritul inovativ și de experiența pe care le aduc cei de la Kraken. Echipa noastra este pasionată de păstrarea siguranței și de securitatea bunurilor digitale si suntem incantati sa lucram cu astfel de veterani Bitcoin. ” afirmă Jonathan Silverman – directorul inițiativelor strategice, BitGo.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *