Bitcoin: Un mijloc pentru Independența Globală – Partea a II-a

10 iulie 2014 bitcoin

Articol scris de Wu Mihu

O lume mult mai distribuită

Statele Unite ale Americii, de la înființarea acestora până la sfârșitul celui de al doilea război mondial, s-au impus ca fiind o putere la nivel mondial. Însă, capacitatea țării de a exercita războaie financiare și tradiționale pare să fie în scădere. Perturbările noi distribuite ale sistemului, au devastat modul tradițional în care America își combătea inamicii.

Multe probleme de divizare, cum ar fi căsătoria între persoanele de același sex și legalizarea marijuanei au fost răspândite cu scopul de a fi contestate la nivel de stat. Și problema terorismului este într-o luptat cu o desfășurare nu între oameni, ci între roiuri de drone disparate care pot viza incisiv și să scoată la lumină actori infami și deseori singulari.

Lumea care există astăzi răsplătește sistemele de distribuție. Puterea este în curs și este susținută de mai multe persoane decât, probabil, cei mai mulți își dau seama.

În locurile în care corupția este în floare, revolte, cum ar fi în Arab Spring, s-a dovedit că persoanele cu tehnologie în mâinile lor pot începe o revoluție împotriva votului guvernului.

În cazul în care George Washington ar fi avut acest tip de tehnologie în Războiului Revoluționar, probabil bătăliile insurgente cu o putere străină mult îndepărtată ar fi fost incontestabil mai favorabile din punct de vedere al unui număr mai redus de vieți pierdute.

Lanțul de bloc este încă un exemplu foarte nou al aceastei idei complete, dar publice, de distribuție. Până în prezent, tehnologia a fost utilizată de ani de zile, însă a durat atât de mult pentru majoritatea oamenilor să înțeleagă pe deplin adevărata putere.

Untitledf

 

 

De la certificarea de dovezi publice de depistare a hackerilor pentru a descuraja corupția, lanțul de bloc, separat de valoarea monetară, poate avea o valoare mai mare pentru a schimba soldurile de putere decât orice altceva dinaintea sa.

Independența poate banca toată lumea

Ziua de 04 iulie este un moment prielnic pentru a sărbători și a reflecta supra independenței americane. Este un moment de reflecție asupra modului în care sistemele care nu necesită încredere terț pot stimula o doză sănătoasă de autonomie individuală.

Bazarea pe tehnologia este ceva cu care omenirea se confruntă pe o bază persistentă și predominantă. Este important să ne amintim, totuși, că valorificarea noilor tehnologii, cum ar fi un lanț de bloc imperturbabil poate ajuta pe oricine care atinge un nivel mai ridicat de independență financiară față de orice altceva dinainte de acesta.

unbanked-population-stats

 

Luați în considerare cartierele sărace din întreaga lume care suferă în privința faptului că sunt nebancarizate. Iarmarea majoritate a oamenilor în economiile în curs de dezvoltare care sunt complet nebancarizate.

Nu există nici un motiv ca crypto monedele să nu poată oferi tuturor posibilitatea de a își controla mai bine banii proprii – independența financiară îmbunătățită – fără dependența completă asupra unui guvern sau a unui sistem financiar care, uneori, s-a devedit a fi în mod clar un eșec complet.

Suprapunerea nefericită a inovației Bitcoin reprezintă faptul că acest lucru se întâmplă mai ales în țările dezvoltate. Acest lucru se datorează unei varietăți de motive, dar în mare măsură pentru că este în cazul în care expertiza se află, iar investițiile în idei bune sunt o practică obișnuită.

Cu toate acestea, nu există nicio îndoială că asumarea de riscuri și idei inovatoare ale monedelor digitale vor răspândi suveranitatea bazată pe bani de la fiecare colț al globului.

Acesta este un motiv bun pentru amatorii de crypto monede să se gândească la independență pe 4 iulie ca la o perspectivă globală pentru accesul financiar destinat tuturor – ceea ce ar trebui să fie un drept pentru toate persoanele, indiferent de locul în care trăiesc.

 

 

Sursa: coindesk

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *