Bitcoin Romania lanseaza All Day Trading

8 august 2018 bitcoin, bitcoin cash, EOS, ethereum, exchange, Iota, NEO, securitate, transfer bani, tranzactionare, XLM, ZCash

Articol scris de Mirona Noru

Bitcoin Romania, primul si cel mai mare exchange crypto din Romania, este singurul exchange la nivel national care ofera posibilitatea de a avea un account manager dedicat contului fiecarui client. Aceasta optiune reprezinta unul din numeroasele avantaje oferite de start-up-ul de succes.

De ce este important sa avem un manager de cont?

Un manager de cont actioneaza in primul rand ca punct de plecare pentru orice nevoie sau intrebare specifica contului tau asociat pe platforma Bitcoin Romania: https://trade.bitcoinromania.ro. Acesta are rolul de intermediar intre platforma online si cryptomonedele vizate de tine pentru trading.

Account managerul Bitcoin Romania construieste si mentine relatii puternice si durabile, avand ca obiectiv principal de activitate gestionarea contului tau. Ai nevoie de crypto la un pret bun in timp real? Account managerul tau este acolo pentru tine. Doresti sa iti maximizezi profitul? No problem, suntem aici pentru tine.

IMG_9492

Feedback-ul utilizatorilor este intotdeauna important pentru noi, de aceea am decis „to step up the game”. Astfel programul de lucru al account managerului tau s-a modificat.

Daca pana acum trade-urile realizate pentru una (sau mai multe) din cele peste 50 cryptomonede disponibile prin intermediul platformei se realizau in intervalul orar 09:00-18:00, acum iti oferim posibilitatea sa prinzi o oferta buna chiar si dupa ora 18:00.

Bitcoin? Avem. Ether? Avem. Altcoin? Desigur!

Comunicarea cu utilizatorii Bitcoin Romania este foarte importanta pentru noi, pentru a intelege nevoile acestora, iar optimizarea timpului este un must have in acest domeniu digital „that never sleeps”.

Ne mandrim cu produsele noastre de top, cu parteneriatele noastre de succes alaturi de Selfpay, Smith&Smith si Twispay, dar ceea ne face cu adevarat cei mai buni este echipa noastra, the best high-performers din domeniu.

Great teams are built with people who have great talents and skills.

Astfel iti poti contacta account managerul fie telefonic, fie prin intermediul unui simplu email in urmatorul interval orar:

Luni: 09:00-18:00

Marti-Vineri: 09:00-22:00

Sambata 09:00-18:00

Nu ezita sa ne contactezi pentru a te convinge singur de calitatea serviciilor oferite de Bitcoin Romania prin serviciul All Day Trading. Oferim traderilor cele mai multe optiuni de vanzare/cumparare de pe piata crypto din Romania. Experienta si istoricul ca lider de piata ne recomanda pentru oferirea de servicii de schimb cu toate cryptomonedele consacrate la doar un click distanta.

Nu ne crezi? Contacteaza-ne si vei afla ce inseamna cu adevarat full customer support. Calitatea serviciilor si dedicarea echipei Bitcoin Romania contribuie cu un aport important la revolutia digitala in plina desfasurare.

In crypto we trust!

400x400

2 comments

  1. Valentin spune:

    Buna ziua ! Vreau sa transdorm un bitcoint intr-o moneda reala si am nevoie de cateva informatii de la dumneavoastra as dori sa stiu cum se plateste acel comision de 3,1 la suta daca dorect sa ii scot prin western union cineva mi-a zis ca trebuie sa achit acest comision la ghiseo si nu mi se va retrage din aceasta moneda virrauala as dori niste informatii in legatura cu asta … va multumesc astept raspunsul dumneavoastra !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *