Bitcoin Romania lanseaza doua noi instrumente de tranzactionare crypto

8 iunie 2017 bitcoin, exchange

Articol scris de Mirona Noru

poza articol azi btcStimate trader,

Bitcoin Romania lansează doua noi intrumente de tranzactionare crypto si ca urmare intensificarea eforturilor noastre în direcția condițiilor de tranzacționare a Cryptomonedelor a determinat numeroși traderi să tranzacționeze volume mai mari intr-o piața in continuă creștere.
Dat fiind faptul că este important pentru noi să le aducem satisfacție clienților noștri, ne-am decis să îmbunătățim condițiile de tranzacționare a cryptomonedelor începând cu data de 08 iunie 2017.

Două noi instrumente

Dorim, de asemenea, să îți aducem la cunoștință faptul că adăugăm două noi instrumente crypto de tranzacționare, și anume Bitcoin-Ether și Ether-Bitcoin.
Te rugăm să reții că noile instrumente vor fi oferite traderilor care dețin un cont deschis pe platforma online de tranzacționare a Bitcoin Romania și vor avea simbolurile BTC ETH, respectiv ETH BTC.
Procesul de schimb între cryptomonede este simplu și eficient pentru traderi, având un cost minimal, comparativ cu cel al schimbului RON BTC/ETH.
Bitcoin Romania face toate eforturile pentru a pune clienții în centrul activității sale. În consecință, dacă ai întrebări sau dacă ai nevoie de mai multe informații, te rugăm să nu eziți să ne trimiți un email, să ne suni sau să ne vizitezi direct la agențiile noastre din București sau Cluj-Napoca. Contacteaza-ne.

Cu stima,
Bitcoin Romania

©2017 BitcoinRomania | Declinarea Responsabilității: Acest mesaj este strict cu caracter informativ, nu este o recomandare sau sfat de tranzacționare pentru nici un instrument financiar și nu reprezintă sub nici o formă termenii și condiții oficiale sau angajamente în relația cu BTR Exchange SRL. Nu există și nu este oferită nicio garanție că informațiile prezentate sunt complete sau exacte. Orice opinie exprimată este strict părerea subiectivă a persoanei care a emis acea opinie și nu reprezintă punctul de vedere oficial al BitcoinRomania, BTR Exchange SRL. BTR Exchange nu oferă nicio garanție că informațiile oferite sunt complete, corecte și precise, existând posibilitatea unei erori tehnice sau umane. Informația conținută în acest e-mail ar putea fi confidențială, secretă sau personală. În cazul în care ați primit din greșeală acest e-mail trebuie să-l ștergeți, să notificați imediat expeditorul și nu aveți voie să publicați, să distribuiți, să copiați sau să depozitați informația existentă. Exceptând cazul în care este menționati expres, orice informație legată de prețuri sau cotații de tranzacționare ori instrumente financiare este strict informativă, ar putea să nu mai fie de actualitate și nu este o ofertă de vânzare, cumpărare sau cotare la un preț specificat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *