Bitcoin Romania lanseaza in colaborare cu Smith & Smith un serviciu de plata pentru utilizatorii de Bitcoin

24 martie 2017 accepta bitcoin, bitcoin

Articol scris de Mirona Noru

Bitcoin Romania in colaborare cu Smith & Smith lanseaza astazi, 24 martie, un serviciu de plata, unic pentru utilizatorii de Bitcoin. Facilitatea oferita de cele doua companii, confera atat rapiditatea si eficienta tranzactiilor de Bitcoin in sine, dar si flexibilitate celor ce folosesc moneda.

Acest serviciu nou permite depunerea sau retragerea de bani cash de la una din numeroasele agentii Smith & Smith, fara a mai fi nevoie de atasarea unui cont bancar pe platforma online de tranzactionare Bitcoin Romania.

banner fb

Ne-am dorit sa implementam un serviciu instant de depunere sau retragere cash, care sa ajute utilizatorii platformei noastre online, iar colaborarea cu Smith & Smith este solutia ideala. Smith & Smith este deja un brand omniprezent in Romania, avand locatii in diverse zone puternic populate, astfel incat utilizatorii pot ajunge usor in una din agentiile companiei de plati. Utilizatorii nostri se pot bucura acum de tranzactii instant, in ton cu era digitala in care ne aflam, unde rapiditatea este factorul cheie. Locatia agentiilor Smith & Smith permite tuturor utilizatorilor, din toata tara, sa finalizeze tranzactiile cu succes. Fiind prezente in peste 70 de orase, putem oferi astfel clientilor nostri posibilitatea de a se deplasa cu usurinta in una dintre aceste locatii. Acesta este un aspect foarte important pentru noi, deoarece am vrut inca de la lansarea noastra sa realizam tranzactii facile, atat din punct de vedere al timpului de procesare, cat si din punct de vedere al proximitatii pentru clienti. Ne bucuram ca ne putem imbunatati serviciile pe platforma online cu ajutorul Smith & Smith si dorim ca utilizatorii nostri sa aiba parte de o experienta de tranzactionare cat mai buna. Contam pe experienta si siguranta oferita de Smith & Smith si suntem siguri ca aceasta colaborare va fi una de succes, atat pentru noi, dar mai ales pentru clientii nostri.” a declarat CEO-ul companiei Bitcoin Romania, George Rotariu.

17499634_1497184733638538_966955822_o

George Rotariu – CEO Bitcoin Romania alaturi de Valentin Daeanu – CEO Smith & Smith

Lista agentiilor Smith & Smith poate fi consultata aici, iar procedura de tranzactionare prin intermediul agentiilor poate fi regasita pe site-ul Bitcoin Romania.

Pentru mai multe detalii asteptam mesajele dumneavoastra la adresa de contact sau telefonic la unul din numerele noastre afisate pe site.

Va multumim si va dorim spor la tranzactionare!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *