Bitcoin are nevoie de o defensivă juridică agresivă – I

26 noiembrie 2014 bitcoin

Articol scris de Wu Mihu

shutterstock_50000521-1500

Peste tot în bord, Bitcoin necesită o apărare puternică și agresivă legală, nu complicitate cu guvernele în realizarea politicii și a regulamentelor. Va deveni Bitcoin în stare să fie mai puternică pentru lunile și anii următori. Trebuie să fim pregătiți.

Precum Rick Falkvinge, autorul Swarmwise, afirmă că „monopolul drepturilor de autor războiul nu a fost război, ci a fost o misiune pe post de tutorial. Generația Internet utilizează tehnologia pentru a afirma valoarea și locul ei în societate, vechea generație împinge înapoi industriale greu de irelevante. Lucrurile sunt pe cale de a deveni mult mai rele. ”

Este o analogie superbă. Drepturile de autor ofertă juridică, în esență, un privilegiu neîncasat față de producția de bani. Este puțin probabil să fie ușor perturbată.

Numai naivii se pot amăgi să creadă că guvernele vor îmbrățișa în numele Bitcoin monetare moderne de Techno-Inovare sau tranziții spre „internetul obiectelor„. Ceea ce „Guvernul permite cu o singură mână, se limitează și se ia cu celălaltă. Prin urmare, orice câștig de reglementare al Comunității Bitcoin este evaziv, deoarece acestea sunt concepute pentru a potoli setea, în timp ce măsurile de executare ale guvernului relevă o agendă contradictorie.

Bătălia reală se află în altă parte, dincolo de dezbaterea politică publică.

Încă, nu a existat un test judiciar pentru aspectul juridic Bitcoin, în primul rând pentru că cel puțin doi candidați care sunt suficient de aproape de o provocare legală au ales să se conformeze cu autoritățile, mai degrabă decât să riște rezultatul incert al unui test.

Pe data de 27 noiembrie 2013, a suspendat operațiunile care i-au făcut lui Mike Caldwell de Casascius Coins monede Bitcoin de marcă la standardul global pentru monede fizice, mai degrabă decât să adopte o poziție legală. În timp ce scrieți, Ideologia Bitcoin și talentul lui Casascius Coins, am avut oportunitatea de a mă consulta cu Caldwell și cu avocatul său personal, deci o să înțeleag pe deplin decizia lor.

De asemenea, mai recent, FinCEN Las Vegas bazat pe Robocoin a capitulat în fața presiunii și a început să solicite tuturor operatorilor ATM pentru a obține informații despre clienți într-un efort de a se conforma cu reglementăriile know-your-client (KYC).

În opinia mea, aceasta a fost o ocazie ratată de a determina calificarea juridică a distribuitoarelor automate Bitcoin și stabilirea unui precedent solid. Ce se întâmplă dacă mașinile Bitcoin distribuite numai batoane de ciocolată cu ambalaje de ”hârtie de portofel” sau cutii de suc, cu portofel cu etichete detașabile automate?

Domeniile juridice Bitcoin au recomandat pentru montarea unei apărări puternice, concertată includ: divulgarea obligatoriului Key, restricții privind libertatea de tranzacții, atacuri asupra Bitcoin în mod fungibil, liste albe și liste negre, precum și negarea principiului de cod ca discurs protejat.

Divulgarea obligatoriei chei

Legile de informare guvernamentale cheie pot deveni instrumentul cel mai important în convulsiile active și războiul privind spălarea banilor. Acestea se referă la capacitatea guvernului de a cere să se predea cheile de criptare private care decriptă datele dumneavoastră atunci când acuzată de o infracțiune penală. Dacă datele dumneavoastră sunt moneda, cum ar fi controlul accesului la diferite cantități de Bitcoin pe blockchain, atunci ați predat istoricul tranzacțiilor financiare și potențiala valoare în sine.

Închisoarea obligatorie pentru refuzul de a se conforma cu prezentarea acestei chei nu a avut loc în Statele Unite, încă. Dar, se întâmplă deja în jurisdicții, cum ar fi Marea Britanie, unde un bărbat în vârstă de 33 de ani a fost încarcerat pentru că a refuzat să își predea cheia de decriptare, iar un tânăr a fost închis pentru că nu a divulgat o parolă de criptare de 50 caractere autorităților.

Activele chei de prezentare a informațiilor vor deveni tot mai importante în crizele civile, deoarece Fondul juridic preventiv Kim Dotcom ar fi fost în siguranță cu Bitcoin.

Este foarte probabil ca un caz semnificativ ca dezvăluirea cheii se va face la Curtea Supremă SUA, în cazul în care aceasta este departe de a fi sigur că al privileghiul al celui de al Cincilea Amendament, care se referă la refuzul de a decripta active Bitcoin, va fi admis universal.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Trade – Activarea Contului

Aparitii TV