Bitcoin are nevoie de o defensivă juridică agresivă – II

27 noiembrie 2014 bitcoin

Articol scris de Wu Mihu

shutterstock_50000521-1500

Libertatea de tranzacție

În susținerea libertății individului de a tranzacționa fără a necesita o licență de a opera „Bani Servicii Business”, Fundația a depus un amic al curții într-o ceartă din Bitcoin din Florida, legată de presupusa cauză penală ale tranzacțiilor Bitcoin. În acest caz, o persoană se confruntă cu una care are rolul de a fi un transmițător de bani neautorizat în conformitate cu legislația statului și două capete de acuzare de spălare a banilor.

Acuzațiile împotriva persoanei au fost depuse în martie 2014 și este primul caz cunoscut care implică presupusa cumpărarea și vânzare de criminali de stat din Bitcoin. Un alt inculpat a fost arestat, în același timp, în funcție de presupusul comportament similar și a fost acuzat separat. Acest caz din Florida a primit o atenție răspândită din partea mass-media, cum ar fi de la Bloomberg.

Amicul curții al Fundației sprijină propunerea pârâtei individuale de concediere a numărului acuzându-l de a fi un transmițător de bani neautorizat pe baza poziției de bază pe care procurorii de stat o aplică în mod necorespunzător în Florida în statut de reglementare „Bani de servicii juridice” pentru persoaneșe fizice care desfășoară vânzări peer-to-peer de Bitcoin.

Acest caz este o afacere mare, deoarece aceasta vizează în mod specific tranzacțiile înalte de dolari, valoare și urmăriri ca acestea ar putea închide una dintre ultimele oportunități rămase de cumpărare Bitcoin, fiind anonim.

Negarea libertății unui individ de a tranzacționa încalcă libertatea de alegere în moneda, care este similară cu o interdicție totală pe Bitcoin. Într-o interdicție, autoritățile de stabilire a prețurilor sau guvernamentale, interzic persoanelor utilizarea unei alte monede decât „moneda oficială” a națiunii , așa cum s-a întâmplat în Bolivia, Ecuador, Kârgâzstan, Bangladesh și Rusia.

În Bangladesh, interdicția s-a extins chiar la informare sau educare despre Bitcoin, fapt care a determinat învățământul non-profit al Fundației Bitcoin Bangladesh să suspende temporar operațiunile.

Într-o evoluție ușor mai pozitivă în această lună, au fost reduse capetele potențiale ale Ministerului Rus de Finanțecu care se confruntă atât utilizatorii individuali și instituționali Bitcoin care creează, eliberarează sau promovează monede digitale.

Proiectul de lege, care încă mai încearcă să scoată în afara legii utilizarea de „Bani Surogate” precum Bitcoin, scade sancțiuni pentru persoanele fizice la 50.000 de ruble (1.050 dolari) de la 60.000 (1.314 dolari). Persoanele juridice confruntă acum o amendă maximă de 500.000, adică de ruble (10.781 dolari). pentru această acțiune, în scădere de la 1 mn de ruble (21.563 dolari).

Fungibilității

Fungibilității se referă la conceptul că fiecare unitate sau subunitate rămâne echivalentă și identică cu orice altă unitate sau subunitate. Este proprietatea unui bun sau ale căror unități individuale sunt capabile de substituție reciprocă.

Fungibilității este o problemă complexă, pentru că poate fi descrisă în termeni economici, termeni criptografici și termeni bazați pe politici.

Adams Back, inventatorul Hashcash, prevede că este mai puternic decât bazale pe politici fungibile. Cryptocurrency Expert Jonathan Levin a răspuns că nu există de fapt nici o fungibilității criptografice Bitcoin și că cea mai bună sugestie în acest sens este în creația și distrugerea simultană. Zook Wilcox-O’Hearn, un specialist de securitate pentru Eu susțin Serviciul US Marshal în primul rând, iar în al doilea rând, capturarea Bitcoin demonstrează fungibilitatea curentă, cel puțin în jurisdicția SUA. Așa cum guvernul nu cheltuie dolari confiscați la o reducere, ei nu vând „viciate” Bitcoin la discount și, în plus, nici una dintre monedele oferite nu sunt pe lista neagră sau lista albă. Un precedent comercial a fost stabilit.calculator, afirmă că fungibilității bazate pe politici se termină la granița jurisdicțional.

În timp ce adresele publice Bitcoin au o istorie urmărită, sub-componentele care alcătuiesc o singură unitate, tranzacțiile Bitcoin nu au identificatori unici, cum ar fi numerele de serie de pe bancnotele de hârtie. Deoarece tranzacțiile individuale să poată fi separate, fiecare unitate componentă poate fi urmărită realist numai de minerii creatori. Acest lucru complică proprietatea de încredere și, prin urmare, oferă un element de negare plauzibil pentru întreaga infrastructură.

Eu susțin Serviciul US Marshal în primul rând, iar în al doilea rând, capturarea Bitcoin demonstrează fungibilitatea curentă, cel puțin în jurisdicția SUA. Așa cum guvernul nu cheltuie dolari confiscați la o reducere, ei nu vând monede „viciate” Bitcoin la discount și, în plus, nici una dintre monedele oferite nu sunt pe lista neagră sau lista albă. Un precedent comercial a fost stabilit.

Cu variații, Bitcoin poate avea un impact asupra tratamentelor fiscale pentru fungibilității Bitcoin în anumite zone geografice, cu toate acestea. De asemenea, citiți ceea ce un caz juridic cu reper de la jumătatea anului 1700 din Scoția ne spune despre fungibilitățiile monetare.

Codul ca discurs

Bitcoin blockchain transmite un mesaj la rețea la fel precum trimiterea unor mesaje e-mail criptate, și private, ca atare, este protejată în temeiul Primul Amendament al Constituției SUA. Acest principiu important se extinde atât la dezvoltarea cât și utilizarea Codului.

În ultimii 24 ani, Electronic Frontier Foundation (EFF), a fost în fruntea apărării libertăților civile în era digitală, apără viața privată a utilizatorilor și libertatea de exprimare.

Sugestiile Bitcoin de confidențialitate . Într-o mișcare care s-ar putea consolida, senatorul Rand Paul din Kentucky a introdus recent un proiect de lege pentru a extinde cel de-al Patrulea Amendament de protecție pentru a include comunicațiile electronice.

De asemenea, anticipând posibilele provocări cel de-al Patrulea Amendament legat, consilierul de politică globală al fundației, Jim Harper, a comparat regulament BitLicense New York la o inspecție a unui anteprenor:

Supravegherea financiară globală că propunerea BitLicense necesită la secțiunile propuse 200.12 (a) (1) și 200.15 care este nejustificată, iar Departamentul nu a pus mai departe nicio dovadă sau argument care este calibrat la un cost-eficient care să atingă orice scop de interes public . Solicitarea întreprinderilor pentru a menține supravegherea detaliată a clienților lor se așteaptă mai târziu la sechestru de aplicare a legii care este în sine un sechestru constructiv, neconstituțional sub o interpretare corectă a al patrulea amendament la Constituția Statelor Unite.

Calea de urmat

Eu sunt încrezător că apărarea penală și judecata Bitcoin a avocatului Brian Klein, mai strâns asociat cu Fundația, va fi încurajat să se implice cu ceilalți avocați ai apărării din comunitatea Bitcoin, pe plan intern și internațional.

Având o poziție principială în Bangladesh, de exemplu, va trimite un mesaj puternic pentru întreaga lume. Când vine vorba de impact litigiu, FEP nu poate face totul. Bitcoin Ar trebui să vadă acest lucru ca pe o oportunitate pentru ca grupurile de avocați să construiască un schelet.

 

 

 

 

 

 

 

Sursa: coindesk

 

 

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *