12 locuri pentru a cheltui Bitcoin de Black Friday

28 noiembrie 2014 bitcoin

Articol scris de Wu Mihu

Bitcoin Black Friday a fost văzut ca un succes imens anul trecut și se pare a fi și mai mare în 2014, cu sute de comercianți cu amănuntul concurenți pentru a câștiga din greu Bitcoin.

Există o multitudine de oferte mari și oferte care plutesc în jurul comercianțiilor cu amănuntul care vor să facă profituri mari – atât de multe încât să nu le putem include pe toate. Verifică ponturile noastre de top de mai jos.

Electronice

Newegg

34-152-566-TS-630x472

Newegg oferă reduceri la anumite produse pentru clienții care plătesc cu Bitcoin. Ofertele se derulează până la sfârșitul lunii noiembrie, pe data de 30.

Elementele din ofertă includ Ghost-470 Gaming Laptop MSI GS60, la prețul inițial de 1599 dolari, redus la 1.349 dolari pentru clienții care plătesc în dolari, dar un uimitor 1.099 dolari pentru bitcoiners.

Ghost este la a 4-a generație Core i7 procesor quad-core și 12GB de RAM 4700HQ, toate susținute de 2GB grafică discretă NVIDIA GeForce GTX 860m. Aceasta include, de asemenea, un hard disk de 128GB SSD și 1TB.

Alte oferte încântătoare includ LG G Pad 8.3 pentru 149 dolari, în scădere de la un preț de 349 dolari, și un 49-inch 4K / UHD TV pentru 429 dolari.

2

Dell / Alienware

Dell are, de asemenea, o serie de oferte de Black Friday, cu variații de la prețuri accesibile pentru tablete Intel, laptop-uri detașabile, pentru jocuri premium de PC Alienware. Aceastea din urmă au tendința de a transporta o etichetă de preț voinic, dar obțin cele mai mari reduceri.

De exemplu, Alienware 17 se bazează pe un nucleu și grafică AMD Radeon i7-4710MQ M290X cu 4GB GDDR5. Prețul de listă este 1.999 dolari, dar Dell oferă o reducere de 500 de dolari.

Alienware X51 Desktop are o reducere de 400 dolari și este disponibil începând de la 1.349 dolari.

Trez

Bitcoin are nevoie de un loc pentru a păstra hard disk-ul departe de a fi pus la pământ și de hackeri, în condiții de siguranță? Trez are o ofertă de trei pentru două portofele hardware. Disponibil în alb, gri și negru, cu transport gratuit.

Adafruit

Precum bricolajul cu fire și lipire? Adafruit, retailerul de electronice pentru pasionați, oferă 10% reducere folosind codul Bitcoin „BITCOINBF” cumpărătorilor la checkout.

Artă

3

Cryptoart

Cryptoart Bitcoin într-o formă fizică ca un magazin de portofel de hârtie – imprimările artei Limited Edition pot fi încărcate, descărcate și reîncărcate cu moneda digitală QR code pe partea din față a modelului piesei. Pe partea din spate este un autocolant de securitate care ascunde cheia privată și care poate fi îndepărtată și înlocuită.

Pentru Bitcoin Black Friday, oferă 50% reducere la toate piesele Cryptoart și Bitcoin este, de asemenea, departe de a oferi 100 de bucăți pentru a încuraja utilizatorii să devină colecționari. Vânzarea începe de la 00:01 UTC azi, dar se limitează la clienții din SUA.

Călătorie

4

Destinia

Destinia oferă până la 20% reduceri zborurilor achiziționate cu Bitcoin printr-o campanie de promovare de o săptămână. Compania a început să accepte Bitcoin în prezent la aproximativ 80% din zboruri în luna ianuarie.

Agenția Bitcoin de turism planifică să își extindă sprijinul pentru zboruri pe toate companiile aeriene în viitor.

CheapAir

CheapAir reprezintă cu adevărat numele său prin oferirea de 15 dolari pe toate rezervările de bilete de avion făcute cu Bitcoin. Clienții care pur și simplu trebuie să folosească „bitcoinflights„, care este codul pentru discount.

Beep

Deși nu este chiar un serviciu de tursim, oferă o reducere de 10% pentru serviciul de revânzare auto când se emite plata vehiculelor în Bitcoin.

Dacă preferați o excursie haotică care să fie peste zborurile lipsite de evenimente sau ai nevoie de un nou set de jante, acordul va fi disponibil începând de astăzi până la începutul lunii decembrie.

Produse generale

5

Bees Brothers

Bees Brothers, compania de familie înființată de trei frați școlarizați la domiciliu în Utah, au spre vânzare o gamă de produse pe bază de miere de albine cu 20% reducere pentru cei care fac plata cu Bitcoin. Oferta este valabilă de azi până mâine.

PetsPyjamas

Cu siguranță animalele de companie ar trebui sa să se bucure de Bitcoin Black Friday. PetsPyjamas vinde o gamă de accesorii pentru pisici și câini și oferă reduceri de până la 50% până la miezul nopții al zile de luni, 1 decembrie.

Carduri cadou

6

Gyfts

Gyfts de vor oferi puncte înapoi de 5% la toate achizițiile și va include, de asemenea, un bonus de 50 $ în puncte pentru fiecare 1.000 dolari cheltuiți.

eGifter

eGifter oferă o reducere de 7% pentru toți consumatorii care achiziționează un card de eGift folosind Bitcoin,Dogecoin sau chiar litecoin.

Platforma acceptă în prezent mai mult de 200 de branduri, inclusiv nume mari precum Best Buy și TJ Maxx.Oferta este deja valabilă și durează până în ziua de luni, prima zi din luna decembrie.

Pentru a vedea mai multe oferte de Black Friday, puteți accesa bitcoinblackfriday.com.

Daca aveti unele oferte Bitcoin Black Friday pe care doriți să împărtășiți, nu ezitați să ajutați colegii bitcoiners prin enumerarea lor in secțiunea de mai jos destinată comentariilor.

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa: coindesk

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *