Bitcoin fee de tranzactionare a depasit valoarea medie de 1 $

8 martie 2017 bitcoin, minerit

Articol scris de Mirona Noru

Bitcoin fee de tranzactionare pe reteaua blockchain a depasit valoarea medie de 1 $ la data de 5 martie 2017, asa cum ne arata un tweet al publicatiei online de stiri Bitcoin Crypto News privind taxele de tranzactie BTC. Reteaua pe baza careia functioneaza moneda Bitcoin a fost saturata de ceva timp si blocurile au fost supra-incarcate.

800x492_bitcoin9

Adoptia Bitcoin este in crestere si tot mai multe state devin receptive la valul de digitalizare al economiei, iar mass-media, inclusiv cele de la nivel national, a avut o acoperire mai mare a acestui subiect important in era noastra digitala. In principal, stirile mediatizate au fost legate de pretul Bitcoin, cum acesta a rupt orice bariera in anul 2017 si cum valoarea tranzactiilor a fost in crestere. Toti acesti factori au contribuit la popularizarea criptomonedei Bitcoin si au generat un val nou de simpatizanti.

Acest lucru a contribuit de asemenea si la o crestere a taxei Bitcoin fee, platite de utilizatorii care tranzactioneaza BTC. O data cu valul de crestere al valorii, tranzactiilor si popularitatii, acestia trebuie sa plateasca mai mult si mai mult, pentru ca tranzactiile lor sa se confirme intr-o perioada rezonabila de timp. Dezvoltatorii si utilizatorii au fost mult timp constienti de problema cu care se confrunta Bitcoin atunci cand valoarea tranzactiilor a depasit spatiul disponibil in blocuri.

In timp, este foarte probabil ca taxele de exploatare miniera sa creasca, deoarece mai multe tranzactii sunt in „competitie” pentru puterea de distribuire a minerilor. In timp ce acest lucru este benefic pentru mineri, utilizatorii trebuie sa plateasca Bitcoin fee tot mai mari pentru tranzactii. Aceasta taxa a fost in crestere intr-un ritm lent pana in prezent, iar in cele din urma a ajuns la nivelul taxei unei institutii financiare old school. Diagrama de mai jos ne arata cresterea Bitcoin fee pe parcursul ultimelor 2 luni:

Vestea buna este ca activarea SegWit progreseaza de-a lungul timpului, pe masura ea valoarea curenta a nodurilor de semnalizare se situeaza in jurul valorii de 30%. Mai mult decat atat, deoarece dezvoltarea retelei Lightning si alte solutii similare progreseaza, putem fi in masura sa realizam cu mult mai multe tranzactii in aceeasi cantitate de spatiu.

sursa: https://themerkle.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Trade – Activarea Contului

Aparitii TV