Bitcoin este o oportunitate de investitii ideala pentru tanara generatie

7 martie 2017 accepta bitcoin, bitcoin

Articol scris de Mirona Noru

Bitcoin este o oportunitate de investitii ideala pentru tanara generatie, aurul digital luand locul aurului in forma sa clasica, bruta. Desi au existat opinii contradictorii, faptele vorbesc de la sine, iar tanara generatie pare sa fie tot mai dornica sa investeasca in moneda digitala.

face-book-bitcoin-gold-vaultoro

Peter Schiff, un investitor proeminent in aur si CEO al Euro Pacific Capital, a fost criticat de multi analisti si experti, inclusiv de Brian Kelly din partea CNBC, deoarece a descris Bitcoin ca „aurul  digital prost .”

Cu toate acestea, investitorii interesati de cele mai inovatoare si de succes active trebuie sa inteleaga ca, pentru a profita de o piata in continua schimbare, trebuie sa fie activi pe aceasta piata. Un activ sau o moneda care se afla timp de trei ani in varful pietei din punct de vedere al tranzactionarii, precum Bitcoin este, este o oportunitate de investitii ideala, in special pentru tanara generatie. Astfel Bitcoin a depasit in evolutia sa toate monedele de rezerva, pietele bursiere si de active, ceva ce aurul nu a reusit inca sa faca.

Raritate, deficit si descentralizare

In prezent, baza tuturor criticilor impotriva Bitcoin este lipsa de moderatori de retea și originea valorii sale. In mod specific, economistii conventionali lupta pentru a intelege scopul furnizarii fixe de Bitcoin, asa cum ar putea duce, teoretic, la probleme economice in viitor.

Raritatea, deficitul si descentralizarea cele trei caracteristici ale Bitcoin pe care economistii conventionali, inclusiv Schiff, avertizeaza investitorii impotriva cumpararii de Bitcoin, acestea fiind de fapt, cele mai puternice avantaje ale Bitcoin.

Intr-o dezbatere cu Schiff, Kelly a declarat:

Pentru mine, este Bitcoin pur si simplu. Bitcoin nu este doar aur digital. Este o platforma tehnologica pe care este construita FinTech. Este o oportunitate de investitii pentru tanara generatie, similara Internetului, privind cresterea popularitatii, daca nu chiar mai repede. Este internetul banilor. Toata lumea este implicata in promovarea monedei digitale. Rezerva Federala a Statelor Unite ale Americii a lansat un proiect de lege pe baza acesteia. Banca Angliei este implicata in popularizarea Bitcoin. 14 din primele 30 de banci la nivel mondial au proiecte active.”

Declaratia lui Kelly indica exactitatea materiala prin care Bitcoin este o platforma tehnologica si un protocol open source pe care oricine poate construi tehnologii revolutionare, fiind o baza solida. Bitcoin ca un protocol de baza este un instrument de facilitare a platilor. Acesta faciliteaza platile intre doi utilizatori, fara necesitatea unui mediator.

Pe partea de sus a acestei baze pe care se bazeaza blockchain, implicit Bitcoin pot aparea alte tehnologii care vor permite monedei digitale sa se transforme intr-un sistem de decontare, aurul digital cum mai este cunoscut, sa devina o oportunitate de investitii ideala pentru tanara generatie si un produs de gestionare a averii. Practic orice instrument financiar de care investitorii si comerciantii ar putea avea nevoie in viitor.

100685077-100685077-bitcoin-stack-getty_r.530x298

sursa: http://www.cnbc.com/2017/02/27/bitcoin-bug-calls-out-peter-schiffs-gold-infatuation.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *