Bitcoin depaseste pragul de 1.100 $

22 februarie 2017 bitcoin, pretul bitcoin

Articol scris de Mirona Noru

Bitcoin depaseste pragul de 1.100$ si nu inceteaza sa uimeasca utilizatorii monedelor digitale. Cresterea cu o valoare de $ 40 peste noapte a inceput luni seara, in jurul orei 22.00. In cateva ore, criptomoneda a castigat mai mult de 25 $, conform indicilor de pret care au aratat ca a crescut de la $ 1.058 la aproximativ 1.085 $.

Marti, 21 februarie, Bitcoin face un alt salt si depaseste valoarea anterioara maxima inregistrata, ajungand de aceasta data la $ 1,094. Pe platforma de schimb cripto Coinbase din Statele Unite ale Americii, Bitcoin depaseste valoarea de tranzactionare de 1,110 $ pentru aproximativ o ora.

coindesk

La momentul redactarii articolului, rata de schimb de pe exchange-urile de top internationale se situeaza în jurul valorii de 1,105 $. Capitalizarea totala a pietei Bitcoin a depasit suma de 17.91 de bilioane de dolari americani. Numarul total de criptomonede in prezent aflate in circulatie in sistem este de 16.175.400.

In ultimele 24 de ore, cea mai mare parte a tranzactiilor cu Bitcoin au fost realizate prin intermediul exchange-ului japonez Bitflyer. Cota sa actuala de comert la nivel mondial se ridica la 19,23%, sau 19,500 BTC.

In conformitate cu publicatia online Coin Dance, volumul de tranzactionare saptamanal pe LocalBitcoins din Statele Unite ale Americii din 18 februarie s-a ridicat la 8057 milioane de dolari americari $ sau 6312 BTC.

coindance

Ca rezultat al regulamentului din China ce restrange comertul cu Bitcoin, activitatea de tranzactionare se deplaseaza pe piata americana, care asteapta verdictul Comisiei de Securitate si Exchange privind cazul ETF (Exchange-traded fund) Bitcoin al lui Tyler si Cameron Winklevoss, ce a inceput in luna martie. Daca este aprobat, Winklevoss Bitcoin Trust ar fi primul ETF cripto licentiat de catre un organism de reglementare din SUA.

Aprobarea din partea comisiei ar consolida pozitia actiunilor ETF pe piata financiara traditionala si ar putea insemna ca Bitcoin curand depaseste alt nivel de tranzactionare, consolidandu-si astfel pozitia de lider pe piata crypto.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Trade – Activarea Contului

Aparitii TV