Bitcoin – cadoul ideal de Craciun

20 decembrie 2016 bitcoin

Articol scris de Mirona Noru

Sarbatorile de Craciun bat la usa si odata cu ele a venit si sezonul cadourilor. Pentru utilizatorii Bitcoin, acestea sunt vremuri interesante, iar de Craciun este momentul excelent pentru a raspandi cunoasterea in domeniul criptomonedelor. Dar daruirea Bitcoin in forma fizica nu este simpla, deoarece moneda digitala nu exista in forma concreta. Din fericire, exista cateva solutii disponibile.

1799890_1518132045117805_4914634837938195656_o-1024x768

Experienta daruirii Bitcoin de Craciun

Un lucru cu care cei mai multi oameni se lovesc este conceptul legat de modul in care Bitcoin poate exista fara un aspect fizic. Odata ce cunostintele necesare sunt dobandite, aceasta devine tot mai putin perceput ca o scamatorie si mai mult o modalitate de a arata intregii lumi modul in care va arata viitorul banilor.

Dar, pana cand consumatorii de masa vor ajunge la acel punct critic, sarbatorile de Craciun pot fi un aliat valoros pentru eforturile educationale. Incercarea de a gasi cadoul perfect pentru persoanele dragi este o sarcina istovitoare an de an. Aceasta provocare pare sa devina mai dificila, iar venirea cu idei creative este departe de a fi usoara in aceste zile. Mai mult decat atat, exista oameni care aparent „au totul” si surprinderea lor cu ceva ce inca nu au obtinut nu este usoara.

Aceasta este cazul in care darul Bitcoin apare in imagine. Chiar daca criptomonedele au castigat mai multe voturi de incredere pe parcursul anului trecut, este inca departe de a fi inca o tendinta de masa. Daruirea de Bitcoin sub forma unei vacante in prezent este un excelent mod de a se dezvolta ecosistemul Bitcoin, ajutand astfel oamenii sa invete cum functioneaza de fapt Bitcoin.

chochla

Dar cum se poate oferi Bitcoin cuiva intr-un format fizic? Cea mai evidenta solutie ar fi de a crea un portofel de hartie si a-l incarca cu o cantitate mica de Bitcoin. Bitcoin Wiki ofera solutii pentru a genera portofele de hartie intr-un mod sigur si nu dureaza tot atat de mult configurarea. Destinatarul va trebui sa aiba grija de acest portofel de hartie, avand totusi valoare materiala.

O alta optiune ar fi un cadou de Craciun, sub forma unei monede Bitcoin fizice, cu un sold mic atasat la aceasta. Desigur, aceste monede sunt, de obicei destul de scumpe, dar ele sunt mai mult simbolice. Cei mai multi oameni ridica aceste monede pentru aspectul numismatic, dar au si o valoare educationala, de asemenea. Aceasta este o optiune cu valoare de explorare, dar nu si cea mai ieftina solutie.

O a treia optiune ar fi sa stai jos cu un prieten sau membru de familie si sa-i ajuti sa-si instaleze primul lor portofel Bitcoin pe un computer sau un dispozitiv mobil. Apoi se pot trimite cateva subdiviziuni pentru a vedea cum functioneaza „magia Bitcoin„. Aceasta optiune este mult mai buna, in aceasta era digitala, dar utilizatorii vor trebui sa tina cont de faptul ca ei detin bani pe telefon sau pe computerul lor. Dispozitivele de comutare sau resetarea din fabrica fara un portofel Bitcoin ar fi destul de catastrofala.

v2sqxpz-1024x682

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *