Bitcoin – la cel de-al patrulea ciclu parabolic?

3 septembrie 2019 bitcoin, pretul bitcoin

Articol scris de Cristina Dinica

Unul dintre cei mai cunoscuti analisti crypto crede ca Bitcoin si-a inceput oficial cel de-al patrulea ciclu parabolic. Peter Brandt, care a anuntat inceputul ultimului bear market BTC, a postat recent un tweet care arata ciclurile parabolice anterioare ale Bitcoin. Potrivit graficului, analiza indica inceputul unui ciclu parabolic potential care poate duce cursul BTC la peste 100.000 de dolari. “Daca nu aveti BTC, atunci aceasta pare a fi ultima ocazie pentru a va imbarca pe racheta…”, a spus Brandt.

In mai, Brandt a inceput pentru prima data pe 2019 sa descrie miscarile pentru cursul BTC ca prezentand potential pentru inceputul unui nou ciclu al unui bull market pe termen lung. “Bitcoin are ca obiectiv 100.000 USD. BTC / USD se confrunta cu cea de-a patra faza parabolica din 2010. Bitcoin reprezinta o piata ca nici o alta”. La inceputul verii, analistul declara ca BTC se afla in aceeasi situatie ca si la inceputul bull run-urilor anterioare.

Trebuie sa analizezi cu atentie graficul pe termen lung care se intoarce pana in 2011, 2012. Si ceea ce veti vedea este un lucru magnific care s-a intamplat in perioada maxima din 2013. Mai precis, o miscare parabolica”, a spus acesta. Peter Brandt nu este singurul care prezice o crestere masiva pentru BTC. Si alti analisti crypto au reactionat cresterea brusca a Bitcoin a peste 10.300 de dolari.

Traderul Luke Martin, care a anuntat cresterea BTC chiar inainte de inceperea raliului de luni, spune ca acum se asteapta ca Bitcoin sa continue cresterea si pe parcursul saptamanii. Martin cauta acum o inchidere peste 10.900 de dolari pe termen scurt. Analistul Josh Rager este bullish, de asemenea. Acesta a pus accentul pe dominatia din ce in ce mai mare a BTC, care acum se ridica la peste 70%. Cursul Bitcoin, la momentul publicarii articolului, este de peste 10.690 de dolari, potrivit datelor CoinMarketCap.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *