Bitcoin ajunge la 290 $

27 octombrie 2015 bitcoin

Articol scris de Andreea Zanfir

Prețul Bitcoin a atins ieri dimineață pragul de 290 $ în urma unei urcări constante care a început la mijlocul lunii septembrie.

Vinerea trecută, Bitcoin a avut o creștere de 2,5% peste pragul de 260 $. În acea zi de tranzacționare s-a marcat o urcare constantă de două luni pentru moneda digitală.

În timp ce experții nu pot stabili cu exactitate cauza acestei creșteri, este clar că marea majoritate a volumului de tranzacții vine din schimburile agențiilor din China.

Conform datelor de la Bitcoinity, în ultimele 24 de ore, 37.81 % din volumul tranzacțiilor a avut loc pe Huobi și 35.94 % pe OKCoin, ambele din China. Acestea au fost urmate de 7,3% pe BTCC și 4,74 % pe Bitstamp.

Pe parcursul ultimelor 30 de zile , 41.83 % din tranzactii au avut loc pe OkCoin , 36.28 % au fost pe Huobi și 4,44 % au fost pe BTCC .

La momentul comunicatului de presă, prețul Bitcoin era de 288 $ .

One comment

 1. totedati spune:

  Și o să mai crească!

  Pînă pe la mijlocul lui decembrie cînd vin sărbătorile la fel ca anul trecut după care va scădea pentru că o parte din bitcoini vor trebui folosiți pentru diverse cumpărături după care iar va crește pînă cînd băieții isteți vor decide că e timpul să încaseze verzișorii după atîta transpirație

  Că marțienii verzi tipăriți de FED sunt fără număr!

  Atunci ar fi timpul să cumpărăm iar bitcoini.

  Dacă avem răbdare că unii sunt slabi la pipotă și cedează repede.

  De exemplu e 100% sigur că în Sibiu e un berbec care n-a rezistat și azi a spart pușculița, terminalul ZebraPay din Sibiu, Profi Cedonia, nu mai procesează nimic pentru că s-a depășit limita de tranzacționare

  Ieri cursul afișat pe la ora 17:30 era de 1399 RON pt. 1 BTC

  LOLZ!

  Eu n-am de gînd să cumpăr acum, mai bine aștept pînă primăvara viitoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *