Banca Mellon Corp de pe Wall Street testeaza recompensele in Bitcoin

9 aprilie 2015 bitcoin

Articol scris de Roxana Andrei

shutterstock_109271873-200x135

Dezvoltatorii Bancii New York Mellon Corp testeaza sistemul Bitcoin pentru a-l include in crearea noului program de recompensare a angajatilor, potrivit The Wall Street Journal.

Asa numitele ,,BK Coins” vor fi oferite personalului, pentru contributia adusa in dezvoltarea software-ului bancii, putand fi acordate drept vouchere sau alt tip de recompense.

Initiativa a fost facuta publica de catre Suresh Kumar, purtatorul de cuvant al Bancii New York Mellon, in cadrul unei sedinte ce s-a desfasurat saptamana trecuta la Centrul de Inovatii al bancii. Kumar a punctat, la acel moment, ca testarea Bitcoin se incadreaza in obiectivele mai complexe ale bancii, de explorare a software-ului deschis pentru a satisface necesitatile existente.

Potrivit The Journal, Kumar a remarcat ca scopul programului de recompensare poate fi extins pentru a acoperi si alte activitati desfasurate de catre angajatii bancii.

Facand referire la acest proces de dezvoltare, Kumar a precizat:

,,Exista o mare schimbare de mentalitate care vine odata cu toate aceste tehnologii.Deci, daca putem gasi o cale de a o face tangibila, intr-un mediu controlat, precum programul nostru intern de recompensare a angajatilor, atunci, avem o mare oportunitate de a ne ajuta companiile sa inteleaga mai in detaliu valoarea sa potentiala.”

BNY Mellon este cea mai mare mare banca ce vizeaza testarea terenului pe care se dezvolta valuta digitala.
Spre exemplu, saptamana trecuta, banca elevetiana UBS a anuntat crearea unui centru de dezvoltare cu sediul la Londra, dedicat experiementelor tehnologice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Trade – Activarea Contului

Aparitii TV