ATM Industry Group: Sectorul ATM Bitcoin are nevoie de mai multă supraveghere

5 septembrie 2014 bitcoin

Articol scris de Wu Mihu

Screen-Shot-2014-09-04-at-5_43_20-PM-630x344

Asociatia Industriei ATM (ATMIA) a lansat un nou raport, care își propune să încurajeze sectorul ATM Bitcoin în curs de formare pentru a adopta standarde care promovează protecția și securitatea consumatorilor.

Lucrarea este al doilea raport emis de asociația industriei non-profit pe această temă de ATM-uri Bitcoin în decursul acestui an, în urma unui comunicat din martie, care a evaluat modul în care atât Bitcoin cât și ATM-urile Bitcoin ar putea afecta într-unmod mai larg piața tradițională ATM.

Construind pe imagibea primei versiuni, cel mai recent raport sugerează că acum industria ATM Bitcoin trebuie să adopte metode de auto-guvernare, înainte ca produsele sale să fie diseminate pe scară mai largă.

Mai mult, ATMIA susține că industria ATM Bitcoin ar trebui să apeleze la sistemul financiar tradițional de orientare, deoarece navighează acest proces.

ATMIA a scris: „Concluzia noastră principală este că nu există în prezent o supraveghere insuficientă de ATM-uri Bitcoin. Aceste mașini trebuie să fie aduse în staulul industriei largă de ATM, devenind parte a industriei, sub rezervă, în special, a celor mai bune practici de securitate și alte aspecte ale codului de conduită din industrie.”

În remarcile CEO-ului Mike Lee, de la ATMIA,acesta declară că speră ca raportul să încurajeze industria ATM Bitcoin să se alăture industrieilargă deATM, și pentru sectorul de formare de relații cu operatorii tradiționali de ATM-uri care ar putea fi în măsură să ofere o expertiză valoroasă.

Comentariile de la ATMIA constată un ecou comun și transferul electronic de fonduri în raport cu Association (EFTA) care a fost emis în luna mai și, de asemenea, a sugerat că o abordare de colaborare ar fi benefică pentru ambele sectoare de business.

Recomandări extinse

În special, ATMIA a emis un set de recomandări pentru modul în care se consideră că industria Bitcoin ATM s-ar putea reglementa cel mai bine în sine pentru a insufla încrederea consumatorilor și pentru a susține securitatea.

ATMIA a sugerat că industria de ATM Bitcoin ar trebui:

• Crearea condițiilor pentru o „licență de a opera” pentru ATM-uri Bitcoin • Dezvoltarea celor mai bune practici de securitate internaționale de combatere a criminalității informatice și spălării de bani • Relații Foster cu plăți mai largi și industria ATM • Pornirea unui program internațional de acreditare de la operatorii de ATM-uri Bitcoin.

Raportul a continuat să propună exact modul în care industria s-ar putea auto-reglementa, care a inclus stabilirea unui registru de ATM-uri Bitcoin cu puteri de acordare a licențelor pentru operatori și capacitatea de garantare a depozitelor, printre alte capacități.

ATMIA a adăugat: „Noi recunoaștem nevoia unui fel de auto-reglementare, cel puțin pentru o parte a lanțului de valori Bitcoin.”

O inovație importantă

În timpuldirectelor propunerile, ATMIA a lăudat Bitcoin în raportul său, sugerând că moneda digitală ar putea evolua pentru a deveni o soluție atractivă pentru piața globală de remitențe.

ATMIA a scris: „Pe scurt, vedem semne de”distrugere creativă ” tipic unei inovațiii reală în spațiul de plăți.”

Mai exact, raportul a subliniat startup-ul valutar digital, cum ar fi ZipZap și Ripple Labs ca exemple de companii care lucrează spre acest obiectiv într-un mod care sugerează mai multe inovații viitoare.

Organizația non-profit a precizat căproducătorii de ATM-uri Bitcoin și operatorii ar putea deveni o parte vitală a acestui ecosistem, cu condiția ca acestea să se mute pentru a oferi transparență și să se asigure de faptul că, consumatorii înțeleg toate riscurile implicate de utilizarea produselor lor.

Raportul a concluzionat că viitorul este luminos pentru Bitcoin, chiar dacă industria de ATM Bitcoin are probleme cu care se confruntă:

Privind în perspectivă, juriul este în afară pentru a stabili dacă Bitcoin va deveni vreodată o monedă de masă. Aceasta pare a fi pe drumul cel bun, cu toate acestea, pentru a deveni o monedă globală importantă.”

 

 

Sursa: coindesk

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *