Ashton Kutcher doneaza 4 milioane de dolari in numele Ripple

24 mai 2018 ripple

Articol scris de Cristina Dinica

Actorul american Ashton Kutcher s-a alaturat companiei Ripple, cu sediul in San Francisco, pentru a face o donatie de 4 milioane de dolari. Aceasta donatie, platita in XRP, a fost facuta pentru sustinerea Fondului Wildlife Ellen DeGeneres.

Kutcher este co-fondatorul societatii de capital de risc Sound Ventures, despre care cunoscutul actor a spus ca investeste in Ripple. Acesta a facut donatia in numele lui Ripple in timpul editiei de miercuri a emisiunii The Ellen DeGeneres Show. Ellen DeGeneres este comedianta, actrita, scriitoare si activista americana. Incepand din 2003 aceasta prezinta emisiunea de succes care ii poarta numele.

ashton kutcher ellen degeneres ripple

Eram la o intalnire cu acesti oameni, [co-fondatorul Ripple Chris Larsen si CEO-ul Brad Garlinghouse] si ne vorbeau despre etica acestei companii si despre faptul ca sunt intr-adevar preocupati de a fi o companie etica si de a ajuta oamenii care fac bine in lume. Le-am spus celor de la Ripple ca exista aceasta fiinta umana uimitoare si tot ce face este sa se gandeasca la alti oameni carora le poate darui. Fie ca este vorba de oameni din New Orleans sau Montecito, fie ca sunt oamenii care vin aici, tu mereu te gandesti la ceilalti si vrem sa iti aratam ca si oamenii se gandesc la tine”, i-a spus Ashton gazdei emisiunii, Ellen DeGeneres, care este patroana rezervatiei naturale.

Ashton Kutcher a efectuat tranzactia in direct, evidentiind capacitatea cryptomonedelor de a facilita tranzactiile transfrontaliere aproape instantaneu. “De obicei, oamenii vin cu un cec supradimensionat, dar putem face putem face transferul chiar aici, chiar acum si tot ce trebuie sa faci este sa apesi acest buton”, a spus el. Aceasta nu este prima interventie a actorului pe piata crypto, Kutcher declarand inca de la inceputul anului 2013 ca “Bitcoin devine in mod evident din ce in ce mai relevant”.

Aceasta nu este prima donatie substantiala din partea Ripple. La inceputul lunii aprilie, startup-ul din San Francisco a donat XRP in valoare de 29 milioane de dolari catre scolile publice din Statele Unite. Donatia a indeplinit 35.000 de cereri de finantare inregistrate pe site-ul fondului de caritate DonorsChoose. Aceasta a reprezentat cea mai mare donatie de cryptomonede catre o singura fundatie, iar fondurile au ajuns in 1 din 6 scoli publice din toate statele americane.

 

sursa: xanianews.com/ashton-kutcher-surpises-ellen-degeneres-with-4-million-wildlife-donation/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *