Ar trebui sa ne concentram asupra consumatorilor sau legislatiei?

7 decembrie 2016 bitcoin

Articol scris de Mirona Noru

Agenda Bitcoin pare sa devina din ce in ce mai plina, pe masura ce intram in 2017. Intrebarea principala este pe ce ar trebui sa se concentreze comunitatea Bitcoin si utilizatorii de criptomonede?

Anul 2016 poate fi numit anul Blockchain. Mai multe tipuri de inovatii si creatii s-au dezvoltat in jurul Blockchain. De asemenea s-au prezentat punctele forte si punctele slabe ale unui numar de sisteme care au devenit expuse la fel de bine.

725_ly9jb2ludgvszwdyyxbolmnvbs9zdg9yywdll3vwbg9hzhmvdmlldy83n2q5zjnkyjjjzgixmgjiowezywixntg3ymjhogflns5qcgc

Economie sau legislatie – ce este prioritar pe agenda?

Anul 2016 a inregistrat, de asemenea o participare semnificativa a guvernului in industria Blockchain. Aceste evolutii par sa creeze o furtuna perfecta pentru adoptarea Blockchain si a entitatilor sale asociate.

Cu toate acestea, intrebarea finala ramane care este directia principala de focalizare pentru comunitate, in vederea realizarii adoptiei.

Atentia ar trebui sa ramana in continuare asupra consumatorilor, pentru a crea un nivel irezistibil al cererii pentru Bitcoin si Blockchain sau ar trebui ca evanghelistii si entuziastii sistemului sa urmareasca o agenda legislativa in vederea adoptarii?

Jason Cassidy, presedinte la Crypto Consultant, spune:

Atat guvernul, cat si cetatenii ar trebui sa se concentreze in aceasta etapa a jocului. Mai multe tari au demarat experimente monetare, care au loc chiar acum, prin guverne. Aceste experimente de pe agenda vizeaza Blockchains private, incercari de a reproduce succesul Bitcoin la un nivel national. Legislativul pentru moneda digitala devine un subiect de conversatie in intreaga lume.

Potrivit lui Cassidy, constientizarea guvernului privind tehnologia Blockchain a crescut mai repede decat pentru Bitcoin. Acest lucru se datoreaza numeroaselor zone de control al acestora, care sunt in curs de a fi perturbate – sanatate, vot, identitate si multe altele.

Exista, de asemenea, potentialul ca guvernele sa utilizeze propriul lor Blockchain. Acest lucru le ofera un anumit nivel de suveranitate, care nu poate fi realizat decat prin construirea pe Bitcoin si Blockchain.

Cu toate acestea, Cassidy observa o tendinta diferita in alte regiuni. El spune:

Venezuela este un studiu de caz bun al politicii economice sarace care efectiv forteaza constientizarea si utilitatea Bitcoin.”

El continua prin a adauga ca un astfel de fenomen se va repeta in urmatorii ani, ca mai multe tari trec prin conflicte economice si vor sa introduca Bitcoin in agenda lor economica, oferind aceeasi propunere de valoare pentru oameni pe care o fac si astazi.

shutterstock_274543976

Fiecare jucator este important

Cassidy constata ca aceasta este perioada in care industria trebuie sa puna o masura egala, cu accent pe ambele grupuri, spunand ca pentru a realiza adoptarea in masa a Bitcoin, sensibilizarea guvernului trebuie sa continue sa creasca.

Multi oameni sunt in căutarea acestor grupuri pentru a oferi un cadru legal pentru agenda privind investitiile, educatie, impozitare si multe alte domenii.

Asa ca in timp ce nu se vede o adoptare deplina a Bitcoin de catre guvern, angajamentul pentru a ajuta la construirea unei cai spre viitor, respectiv adoptarea mainstream este cheia.

Suntem inca intr-o perioada similara inceputului anului 1990, epoca Internetului, in privinta inovarii Bitcoin si Blockchain. Am asemana razboaiele browser-urilor din acea epoca cu razboaiele erei digitale si a portofelelor electronice. Asteptati pana cand vedeti ce avem in agenda pentru 2020, cand utilizarea unui portofel digital, atrage dupa sine o curba de invatare banala fata de ziua de azi. Intreaga experienta a utilizatorilor va fi transformata.

network-1433045_1920-1024x456

sursa: https://cointelegraph.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Trade – Activarea Contului

Aparitii TV