Aceștia sunt cei 13 candidați pentru alegerile Fundației Bitcoin

11 februarie 2015 bitcoin

Articol scris de Wu Mihu

Alegerile pentru Fundația Bitcoin sunt stabilite pe data de 13 Februarie și se vor desfășura până în data de 19 Februarie, în urma unei curse cu mai puțin de un an în urmă, care a adus o nouă  perspectivă scopului și standardelor organizației.

După frustrarea care s-a răspândit pe scară largă odată cu ultima rundă de alegeri și numiri, un număr de membri ai Fundației Bitcoin și-au anulat legitimațiile de membrii datorită îngrijorării în privința direcției generală a organizației.

Începând încă din acel an, a fost acordată atenție suplimentară Fundației Bitcoin de către întreg ecosistemul Bitcoin, fapt care a determinat redefinirea misiunii. În conformitate cu Patrick Murck, curentul director executiv, fundația s-a concentrat pe dezvoltarea protocolului Bitcoin în timp ce încerca să repare felul în care este perceput în mass-media.

Aceste alegeri din Februarie își propun să umple cele două locuri individuale de aderare, deținute în prezent de directorul executiv al ieșirilor Jon Matonis  și șeful curent de știință, Gavin Andresen.

Nominlizările s-au încehiat Vineri, cu un număr de 13 candidați, prezentați în rândurile următoare.

Jim Harperjim

Harper este un principal cercetător la nivelul grupului Instutului Cato de cercetare liberal, iar până luna trecută, a servit în calitate de consilier politic al fundației pe plan global.

Înainte de a își asuma responsabilitățile fundației, el a fost director de informații și studii politice la Institutul Cato pentru o perioadă de aproape 10 ani și a acționat ca și consilier la diverse comisii din Camera Reprezentanților din Statele Unite ale Americii și Senatului.

El a consiliat, de asemenea, PayPal, VeriSign și alte companii de plăți, în timpul său petrecut la Washington.

Bruce Fenton 

bruceFenton este fondatorul Atlantic Financial, președintele organizației non-profit industriale Bitcoin Association și un membru al consiliului consultativ Bitcoin Shop.

El este, de asemenea, consilier și organizatorul Dubai Bitcoin Conference, Satoshi Roundtable și viitoarea New England Bitcoin Conference.

În special, Fenton și-a poziționat candidatura ca fiind un om care dorește să încerce să își extindă operațiunile recent limitate fundației.

Sunt de acord cu necesitatea de a simplifica și de a focusa Fundația Bitcoin pe bază Dev”, a spus el a candidaturii sale pe forumurile Fundației. „Aș vrea, de asemenea, să aud vocea Fundației utlizată la reducea regulamentului și educarea parlamentariilor și autorităților de reglementare la nivel mondial în cazul în care se poate face într-un mod rentabil.”

Theo Chino1

Chino este un activist în Partidul Socialist francez și un fost candidat al Partidului Verde în cursa pentru postul de primar New York City.

El a muncit pentru a vedea simbolul Bitcoin și codul ISO al monedei, recunoscut oficial, iar anul trecut a deschis un caz în fața Curții de Acțiuni împotriva administratorul Ben Lawsky, al Departamentului de Stat al Serviciilor Financiare din New York, acuzat de un presupus abuz de putere în încercarea reglementării Bitcoin.

 Michael Perklin 

2Perklin este un expert de securitate cibernetică, cu mai mult de un deceniu de experiență în domeniul securității informațiilor. El a acționat anterior ca investigator cibernetic, investigator digital medico-legal, tester de aplicații și programator.

În prezent, stă la baza Bitcoinsultants, care este o firmă de securitate Bitcoin care efectuează audituri de securitate, comentarii cu sursă de cod, teste de pătrundere și implementează soluții de stocare la rece.

Voi face tot ce pot pentru a ajuta la publicarea standardelor complete pentru profesioniști, software Bitcoin, securitate, și mai mult”, a spus el pe forumurile Fundației. „Aceste standarde se vor asigura că fiecare dezvoltator, fiecare bucată de software și de afaceri are o cale clară pentru certificare.”

Jeremy Gardner Gardner 1

Gardner este co-fondator al Rețelei Cryptocurrency College, rețeaua de studenți non-profit care distribuie Bitcoin la colegii din întreaga lume, și director de operațiuni la Augur, o platformă descentralizată a pieței de predicție.

Dacă va fi ales intenționează să aducă un sentiment mai mare asupra democrație Fundației în timp ce se concentrează pe creșterea tehnologiei blockchain.

Ceea ce a devenit clar pentru mine, aproape imediat, a fost că trebuie să serveasc drept un reprezentant al viitorului tehnologiei blockchain„, a declarat pentru CryptoCoinNews. „Dacă voi fi ales la Consiliu, intenționez complet să servesc […] celor din spațiul” Bitcoin 2.0 „, care construiesc tehnologii cu potențialul de a modela radical lumea.

Cody Wilson

2Cody wilsonWilson este o co-fondator al Dark Wallet, care este un portofel Bitcoin, și totodată el este cunoscut ca fiind co-fondator al Defense Distributed.

El a fost deschis asupra obiectivul său care implică încercarea desființării Fundației din interior, dacă el este va fi ales, spunând:

Eu nu voi rula pe o platformă de dizolvare completă a Fundației Bitcoin și voi începe și încheia orice declarații publice cu acest mesaj.”

 

Dima Starodubcev 1

Starodubcev este arhitect al cyber•Fund și creatorul cyber•Shares. Ca miner Bitcoin timpuriu și investitor în Ethereum, MaidSafe și BitShares, el își propune să facă aceste alegeri a directorilor ultimele pentru Fundația Bitcoin.

În cazul în care Fundația Bitcoin nu evoluează„, el a spus, „Bitcoin va avea șanse mult mai mici de succes.

Printre pașii spre îmbunătățire este acela de a crea o mai mare transparență a operațiunilor Fundației prin utilizarea tehnologiei blockchain.

Olivier Janssens

2Janssens este un timpuriu adoptator Bitcoin, antreprenor și investitor; un susținător important în Eris și Lighthouse, aplicația crowdfunding-powered Bitcoin, dar și creatorul recompensei de 100.000 $ pentru software-ul care ar putea înlocui Fundația.

 

 

 

Francis Francis Pouliot 3

Pouliot este un analist de politici publice și cercetător al monedelor digitale, CEO al Fundației Bitcoin din Canada și director de afaceri publice la Ambasada Bitcoin.

 

 

Vinny Lingham

4Lingham este CEO al Gyft, un start-up sub formă de card cadou de telefonie mobilă care este continuă dezvoltare a bazei de clienți Bitcoin.

Este un susținător al tehnologie blockchain, a investit recent în Trustatom pentru serviciul său bazat pe blockchain. Lingham a fost întotdeauna pasionat de finanțarea peer-to-peer.

 

 

Scott Morgan 5

Scott Morgan este co-fondator al BTC Journal și AirBitz, o companie de portofel mobil Bitcoin care are scopul de a atrage la bord utilizatori Bitcoin. El are mai mult de 25 de ani de experiență de domeniul asigurărilor, finanțelor și start-up-urilor de software.

 

 

Bayan Towfiq

6Este un antreprenor și CEO al Flowroute, care oferă numere de telefon pentru afaceri prin Internet, cu un fundal în arhitectura software, securitatea informațiilor, dezvoltarea vulnerabilitpții și telecomunicațiilor.

 

 

 

Colin Gallagher 7

Un membru al comisiei de educație a Fundației Bitcoin, Gallagher muncește pe o platformă pe care el o definește în linii mari, ca fiind o platformă pro-utilizator, de dezvoltare Bitcoin, intimă și anonimă.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa: coindesk

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *