10 piese impresionante de artă inspirate de Bitcoin – Partea I

20 iulie 2014 bitcoin

Articol scris de Wu Mihu

Cine spune că adepții monedelor Bitcoin sunt mereu ascunzi deasupra ecranelor computerelor proprii?

Desigur, moneda digitală este potrivită pentru o mulțime de oameni de știință loiali ai calculatoarelor, însă în ultimele luni, un nou grup și-a demonstrat înclinația pentru Bitcoin și anume artiștii.

0
Până și cei mai mari sceptici Bitcoin ar admite că, în ciuda a orice altceva, moneda este cu siguranșă captivantă.

În timp ce unii adepți Bitcoin își petrec timpul urmând îndeaproape știrile sau monitorizează operațiuniile de minerit pentru a-și obține fixele crypto monede, se pare că Bitcoin a devenit o muză pentru o serie de reclame care folosesc arta ca un mediu de a-și exprima fascinația.

Fie că este vorba prin picturi în ulei, sculptură, sau alte medii mixte, aceste 10 de piese de artă Bitcoin prezintă creativitatea unora dintre cei mai buni artiști a comunității Bitcoin.

1. Ultima cină (Bitcoin) by Youl
1
Pictat de artistul francez Youl, Ultima (Bitcoin) Cină cea de taină este un tablou complicat, echilibrat și plin de culoare. Cu codurile QR, laptop-uri și unele utilaje la modă, acest tablou de 140X70cm este un tribut adus omenirii modernesimilar cu același nume precum cel al lui Da Vinci.

Fanii picturii, de asemenea, au o șansă cinstită de a achiziționa această piesă – este în prezent la licitatie pe eBay pentru $ 1,075.00.

2. Portofelul Bitcoin mecanic 08 by Zoran Kutuzovic

2
Acestă pictură abstractă acrilică cu multe lambriuri descrie un portofel care există în spațiul virtual. Zoran Kutuzovic, un artist multimedia croat, oferă această creație de 240x60cm ca și propria contribuție la comunitatea Bitcoin, disponibil pentru a achiziționat pentru 550 dolari.

3. Instalarea mineritului fără titlu by Peter Frölich

3
Lui Peter Frölich nu-i place în mod normal, ideea de a crea artă exclusiv pentru profit. Cu toate acestea, după ce s-a simțit inspirat de Banksy și dragostea lui pentru mineritul de Bitcoin, Frölich a decis să se aventureze în afara zonei sale de confort.

Rezultatul este un dispozitiv de minerit pe deplin operațional (detalii cu privire la hardware-ul de aici), montat într-un cadru placat cu aur baroc: o frumoasă creație pentru făcut bani.

4. Piața Cryptsy-Cryptocurrencies by Stefania Nistoreanu

4
Artista româncă Stefania Nistoreanu a adoptat cu totul o simpatie pentru monedele digitale. Ideea pentru această pictură în ulei și frunze de aur a fost conceput după ce Nistoreanu a făcut „o mulțime de tranzacții crypto monede” în primele sale două săptămâni folosind schimbul Cryptsy.

Pictura 50x70cm este de vânzare pentru 4.320 dolari, sau aproximativ 6,86 BTC, la preț de piață de astăzi.

5. Arta închisoarei Silk Road by / u/YesterdaysNews2

5
Mai mulți oameni au vorbit în sprijinul pretinsului lider Silk Road Ross Ulbricht, care este în prezent încarcerat în timp ce procesul său este în curs de desfășurare.

Reddit user / u/YesterdaysNews2 și-a exprimat sentimentele sale despre situația dificilă a lui Ulbricht într-un mod creativ. Piesa are adresa portofelul FBI-ului unde au avut loc anterior monedele confiscate, gravate pe panourile de lemn, precum și închisoarea Brooklyn, unde are loc Ulbrict.

/ u/YesterdaysNews2-a spus colegilor Redditors că „1 BTC și [o] adresă de livrare” iar tot el sau ea trebuie să ofere această operă de artă spre potențialii cumpărători.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Trade – Activarea Contului

Aparitii TV