10 piese impresionante de artă inspirate de Bitcoin – Partea a II-a

20 iulie 2014 bitcoin

Articol scris de Wu Mihu

6. Satoshi by Juan Miguel Delgado

6

Acest portret mișcătoar al unei tranzacții Bitcoin descrie un cerșetor fără adăpost și acceptarea unei donații de la un om intenționat fără chip, care se presupune a fi Satoshi Nakamoto.

În conformitate cu artistul, un om din Costa Rica pe nume Juan Miguel Delgado, cerșetorul se presupune a fi un fost executiv bancar. Codul QR din pictură conduce la o adresă de portofel real, care pretinde a fi utilizat pentru a face donații celor săraci.

7. Satoshi Nakamoto by Michal Čander

7

Delgado nu este singurul artist fascinat de Satoshi Nakamoto.

Artistul polonez, Michal Čander, a fost contractat de către un cumpărător privat, pentru a picta acest tabloul de 65x80cm în ulei, pe bucată pânză, iar Čander l-a lucrat în mod clar după pseudonim japonez al creatorului de Bitcoin.

8. Este la fel ca și Gamblin? by Dan Gribben

8

Artistul american Dan Gribben a debutat cu această pictură la „The Time Is Now”, spectacolul de arta Bitcoin din San Francisco, în luna martie.

Poate fi un comentariu cu privire la volatilitatea prețurilor Bitcoin, să fie la fel ca și Gamblin? vorbește despre natura riscului de a investi în Bitcoin în timp ce artistul rămâne fidel stilului său cartonat și plin de culoare.

9. Arta Bitcoin by Pierre Bourque

9

Artistul canadian Pierre Bourque a atras un text în comunitatea Bitcoin pentru estetic său distinct, iar această tipărire 100x100cm este un bun exemplu al ce oamenii se bucură de munca sa.

Piesa cu emblema Bitcoin este disponibilă pentru 10.000 de dolari pentru un norocos (și bogat) adept Bitcoin care e în căutare de a adăuga o operă semnată Bourque în colecția sa.

10. Prânz gratuit by David Kim

10

Newsweek a acoperit povestea care îl dezvăluie pe Dorian Nakamoto ca fiind presupusul creator al Bitcoin, cauzând o frenezie mass-media atunci când a lovit în luna martie.

Artist David Kim a fost printre cei fascinați de drama din jurul lui D. Nakamoto. Acest tablou surprinde scena agitată când Nakamoto face cu mâna în drumul său printr-o mare de fotografi pentru a-și șterge numele într-un interviu exclusiv cu Associated Press.

 

 
Sursa: coindesk

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *