10 monede Bitcoin fizice: cele Bune, cele Rele și cele Urâte – I

16 septembrie 2014 bitcoin

Articol scris de Wu Mihu

Monedele Bitcoin fizice au fost în jur de ani de zile, dar ele reprezintă nimic fiind doar mainstream și există foarte puține companii implicate în această nouă industrie. Unii încearcă să facă apel la consumatori prin calitate și utilizarea de metale prețioase, altele oferă modele bune la prețuri relativ scăzute, în timp ce unele nu oferă nimic.

Piața de monede fizice este limitată și acest lucru este o nișă pentru colecționari și pasionați entuziaști. Mai degrabă decât să fie cu adevărat practice, monedele Bitcoin fizice sunt de obicei comercializate ca piese de conversație, de colecție cu serie limitată sau „cadouri Geek”.

Dimensiunea redusă a industriei este o problemă, precum o serie de firme au plecat deja din afaceri, în timp ce alții nici măcar nu au început să își livreze produsele. Multe monede Bitcoin fizice sunt afaceri cu serie limitată, așa că după câteva sute sunt produse și vândute iar apoi pur și simplu dispar de pe piață. În cazul în care frumusețea este în ochii privitorului, apoi, în timp ce există unele proiecte cu adevărat spectaculoase, altele pot să nu impresioneze majoritatea utilizatorilor.

Frauda este o altă preocupare, așa cum au fost raportate cazuri de vânzări false de monede pe site-urile de licitații online, în trecut, ărin urmare vă rugăm să fiți prudenți și să efectuați cercetări aprofundate înainte de plasarea unei comenzi.

Mai jos sunt 10 monede Bitcoin fizice de pe piață.

1. Casascius

1

Vom începe cu o față familiară și o monedă familiară: Mike Caldwell și monedă lui Casascius. Caldwell a început baterea monedelor sale cu ani în urmă, dar la sfârșitul anului trecut i-a fost interzisă vânzarea monedelor de pre-finanțare.

US Financial Crimes Enforcement Network (FinCEN) clasifică activitățile sale drept „transmitere de bani” și Caldwell a fost obligat să înceapă vânzarea de monede goale. Vânzările au fost reluate la începutul acestui an și Casascius în prezent lucrează la listarea a trei monede, împreună cu o economie bar placată cu aur. Cu toate acestea, nici una dintre ele nu sunt taxate și nu este clar dacă Casascius pur și simplu a terminat stocul sau s-a oprit din a le vinde direct cu totul.

În plus față de cele din argint, aramă și produse placate cu aur, Casascius vinde, de asemenea, monede promo aluminiu. Un sac de 500 costă 0,39 BTC.

2. Alitin Mint

2

Alitin Mint oferă două monede premium, cu un al treilea model pe drum. Primele două monede comemorează pionierul economic Adam Smith și patronul francez Ioana d’Arc. Acestea sunt monede de argint pur și cântăresc două uncii. Ambele monede au fost concepute de către sculptorul prezidențial John B Andelin.

Doar 600 de monede din fiecare serie s-au lovit și de stabilire a prețurilor care reflectă exclusivitatea. Moneda Adam Smith este la prețul de 2.92 BTC și IT nave cu 2 BTC, în timp ce moneda Ioana d’Arc costă 1.45 BTC și vine cu un Bitcoin încorporat.

3. Titan Bitcoin

3

Titan Bitcoin se realizează după ce piața premium cu cele mai scumpe monede Titan One Gold la prețul de 2.279 dolari, și din nou conține o uncie de aur de 24 carate și o monedă Bitcoin.Titan One SIlver este o monedă de o uncie de argint de 0.999 și costă 729 dolari, cu un Bitcoin la bord.

Compania are unele opțiuni mai puțin costisitoare de asemenea, cu mai mult de trei monede de pe teritoriul triplu de cifre și confesiuni, de la 0,5 la 1 BTC BTC. În plus, există moneda Titan Tenth, care este în prezent în vânzare pentru 96 dolari. Este o piesă de 12g aliaj de nichel-argint de pre-finanțare în valoare de 0,1 BTC

4. Monedele Cryptmint

4

Dacă nu ești dispus să cheltuiești o mică avere pe un element de noutate și al X-lea Titan , Cryptmint este de vânzare, de asemenea, o monedă din argint 99 dolari. Această monedă de 0.999 argint măsoară 39mm în diametru și cântărește o uncie.

Compania vinde, de asemenea, monede de cupru de la 42 dolari bucata. Clienții pot alege din șase modele diferite QR de pe spate. Transportul, fără nici o monedă Bitcoin preîncărcată.

5. Monedele Antana

5

Antana oferă monede de noutate relativ accesibile și monetăria are un simț sănătos al umorului. Fiecare lot conține date statistice de rețea pentru o perioadă și o anumită temă.

Loturile diferite au nume diferite, care ar trebui să amuze cei mai mulți bitcoineri. A fost lotul „Goodbye Mt Gox” și lotul „Tranzacții maleabile”, precedată de loturi, cum ar fi „Pump și Dump” și „Cursa pentru ROI”.

 

 

 

 

Sursa: coindesk

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Trade – Activarea Contului

Aparitii TV