Visa Europe: „Blockchain nu mai reprezintă o alegere”

29 decembrie 2015 bitcoin

Articol scris de Andreea Zanfir

Visa Europe a subliniat importanța Bitcoin și blockchain în cadrul unei retrospective asupra anului trecut realizat în această săptămână. Aceștia afirmă că modelul financiar tradițional va adopta în curând tehnologia modernă.

Intitulat „De ce 2015 a fost anul plăților?”, articolul în cauză de pe blog explorează tehnologia financiară într-un sens larg, cu un accent pus pe moneda digitală. Compania afirmă că „este clar că o nouă transformare se întâmplă” atât în ceea ce privește tehnologia în sine, precum și în percepția asupra tehnologiei.

Visa Europe a continuat: „2015 a transformat tehnologia blockchain în ceva absolut necesar. Nu mai reprezintă o alegere.” Visa Europe afirmă în continuare că tehnologia se va confrunta cu unele obstacole pe frontul de reglementare în anul următor, dar că părțile interesate trebuie să „rezolve problema lipsei de încredere, o provocare prezentă de la început”.

Articolul sugerează în continuare că descoperirea modului în care Bitcoin și blockchain pot fi utilizate în plățile internaționale va reprezenta un subiect viitor pentru eforturile sale, precum și al firmelor concurente.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *