Utilizatorii ChangeTips pot transforma acum Bitcoins în Carduri Cadou

2 septembrie 2015 bitcoin

Articol scris de Andreea Zanfir

Utilizatorii serviciului ChangeTip pot schimba de acum bacșișul digital pentru bunuri din viața reală, datorită parteneriatului cu furnizorul de carduri cadou Gyft.
Până în prezent, utilizatorii ChangeTip puteau cel mult să își suplimenteze conturile prin intermediul Coinbase, sau al cardurilor de credit / debit Bitcoin, cu toate acestea încasările se puteau face doar în Bitcoin. În urma unui anunț recent, aceștia au acum posibilitatea de a primi carduri cadou de la Starbucks, iTunes, Amazon și Xbox . Acestea variază de la $ 1 până la 2.000 $.
Pe lângă schimburi în dolari și „biti” (0.000001 BTC), platforma are diferite produse asociate tips-urilor digitale – cum ar fi cafea ($ 1.50) , gogoși ($ 0.35), prăjiturele ( $ 1.50 ) sau hamburgeri ($ 2.50) – pe care utilizatorii și le pot oferi reciproc. Serviciul Bitcoin ChangeTip are posibilitatea de a deveni un lant universal pentru diverse rețele de socializare precum Facebook, Twitter și Reddit.
„Facem acest lucru pentru că este important ca oamenii să se folosească de aceste avantaje. Dacă primiți o cafea, revendicați-vă cafeaua!” a spus Victoria van Eyk, managerul comunității ChangeTip către CoinDesk. „În cazul în care lucrurile merg bine mi-ar plăcea să transformăm aceste produse în carduri cadou, astfel încât să puteți trimite cuiva un card reprezentând un element, iar acea persoană să și-l revendice la un magazin”, a adăugat ea. Gyft, care acceptă Bitcoin din 2013, este unul dintre cei mai mari ofertanți de servicii de carduri cadou pentru utilizatori Bitcoin. La începutul acestui an, un raport BitPay a arătat că 39% dintre tranzacțiile sale au fost legate de carduri cadou.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *