OKCoin introduce viitoare tranzacționari Bitcoin pe Android

24 octombrie 2014 transfer bani

Articol scris de Wu Mihu

Screen-Shot-2014-10-22-at-5.04.52-PM

OKCoin și-a actualizat oficiala aplicație pentru mobil de tranzacționare pe Android pentru a include tranzacționări viitoare și noi grafice luminate.

Lansarea de noi produse aduce totodată caracteristicile disponibile pe OKCoin.com pentru utilizatorii aplicațiilor de telefonie mobilă, inclusiv de 10 ori mai multe în toate meseriile, un calculator de profit și tipuri de contracte bi-săptămânale, săptămânale, lunare și chiar trimestriale.

Într-un interviu, Zane Tackett, directorul de marketing internațional de la OKCoin, a indicat că societatea cu bazele în China e de părere că produsul va apela la comercianții care au nevoie gravă de capacitatea de a gestiona pozițiile în mișcare și în orice moment.

Tackett a declarat că:

Acesta poate fi un moment de temut atunci când aveți o mulțime de contracte deschise pe margine și sunteți pe drum. Acum, este convenabil de a monitoriza, deschis, și / sau aproape în orice moment sau loc.”

Tackett a continuat să sugereze că societatea a dorit să aibă aceste caracteristici pe aplicația OKCoin începând cu luna august, când a introdus tranzacționarea viitoare la platforma sa principală. Cu toate acestea, Tackett a afirmat că OKCoin a întârziat punerea în aplicare pentru a se asigura că este o oferi o aplicație lustruită pe piață, ceea ce el simte că, compania a realizat acest fapt cu cea mai recentă actualizare a acesteia.

Aplicația mobilă Android de la OKCoin are acum BTC / USD și LTC / USD perechi de tranzacționare, grafice luminate actualizate și un calculator pentru profit, oferind acces la comandă și la istoricul tranzacțiilor.

Creștere în viitoarele tranzacționări

Deși Tackett nu a dezvăluit cifrele specifice, el a sugerat că viitoarea platformă OKCoin a înregistrat o creștere de usership de la lansarea sa inițială.

În special, Tackett a indicat că opțiunea viitoare s-al dovedit a fi populară în timpul celei mai recente scădere a prețului Bitcoin.

În cea mai recentă scufundare de preț și după întoarcerea sa la 380 dolari am văzut volum nostru fr contracte viitoare și de utilizatori explodând„, a spus el, adăugând că se așteaptă ca aplicația pentru mobil să încurajeze utilizarea în continuare a platformei sale de contracte viitoare și în perioadele de volatilitate mare.

Platforma de tranzacționare OKCoin permite comercianților să încheie contracte pentru a cumpăra sau pentru a vinde Bitcoin la o dată ulterioară și la un preț specificat. Contractul poate fi folosit de către comercianți conservatori ca o acoperire împotriva volatilității, în timp ce comercianții mai agresivi pot urmări câștiguri mai mari prin astfel de activități.

Numai versiunea Android

Pentru moment aplicația actualizată va fi limitată la comercianții Android. Tackett a indicat că o nouă versiune a aplicației OKCoin pentru iOS a fost trimisă la Apple pentru aprobare, dar că până în prezent nu a primit nici un cuvânt care să indice dacă produsul va fi lansat.

OKCoin a actualizat prima aplicație Android cu un set complet de caracteristici pentru comercianți în luna iulie, și a lansat o versiune iOS a aplicației sale tot în jurul acelui timp, devenind una dintre primele aplicații Bitcoin disponibile pe platformă după ce Apple a facilitat restricții.

 

 

 

Sursa: coindesk

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *