Noua instalație pentru serviciile financiare Bitcoin – I

3 decembrie 2014 bitcoin

Articol scris de Wu Mihu

Jonathan Levin este un antreprenor și consultant al monedei digitală. Anterior, a co-fondat și a servit ca CEO pentru Coinometrics.

bitcoin-pipes-01

Sistemele de plăți sunt sisteme de conducte și valve care permit transferuri monetare între oameni peste tot în lume. Pentru cele mai multe, ele ar trebui să fie izolate. Chiar și atunci când la vedere par de înțeles. Cu mare responsabilitate pentru erori și lipsă de recunoaștere pentru progres, a existat puțină inovație și construcție de noi conducte. Bitcoin reprezintă un nou mod de a resocotii sistemul financiar pe o structură descentralizată. Cu toate acestea, la fel ca sistemul financiar existent, puțini oameni înțeleg consecințele structurii și proiectarea conductelor.

Cu mult mai aproape de analogia instalațiilor se potrivește Bitcoin decât piețele financiare normale. Bitcoin nu sunt monede, într-adevăr, nu există conceptul de unități monetare străine identificabile. Bitcoin ar trebui să fie considerat un tip de fluid cu o unitate monetară de cont: Bitcoin. Fluidul monetar – Bitcoin – curge printr-un sistem de țevi (ieșiri tranzacții) și accesorii (tranzacții).

Construirea de conducte Bitcoin

Tranzacțiile sunt construite folosind tranzacțiile anterioare rezultatele ca intrări pentru a finanța tranzacții. Fiecare ieșire poate fi considerată ca o consuctă cu o anumită capacitate Bitcoin. Fiecare tranzacție monetară leagă una sau mai multe din conductele existente. Conducta sau conductele care sunt rezultatul unei construcție montată, cel mult transporta aceeași capacitate de suma a conductei care duce spre tranzacție.

Bitcoin nu este niciun cont bazat pe un sistem de plată sau un sistem de banking  care procesează o înlocuire a datelor sensibile cu simboluri de identificare unice care păstrează toate informațiile esențiale despre date fără a compromite securitatea. Protocolul folosește istoricul tuturor tranzacțiilor făcute pentru a genera un stat de monede Bitcoin necheltuite.

Când spunem că există 13 milioane de monede Bitcoin în circulație, spunem ceea ce înseamnă, de fapt, că sistemul recunoaște că există 13 milioane în rezultatele de monede Bitcoin necheltuite care pot fi realocate în conformitate cu regulile sistemului de plăți. Redistribuirea este ireversibilă și, prin urmare, noi tranzacții sunt în afara sistemului complex de creștere a conductelor.

Analizând conductele Bitcoin

Graficul de conducte sau de tranzacții este în mare măsură imuabil și, prin urmare, cedează la analiză. Conductele sunt distruse numai dacă există un consens privind reorganizarea rețelei. Sistemul de conducte este adăugat numai prin complexitatea și mărimea graficului tranzacției care crește în timp. Istoria Bitcoin poate fi evaluată privind starea conductei din data de 1 ianuarie 2014 sau a oricărei înălțime a blocului.

O problemă este lipsa oricărei analize în cartografiere de la intrări la ieșiri. Când apa caldă vine dintr-un robinet, nu există nicio separare între cald și rece. În Bitcoin, în cazul în care două tranzacții sunt atât intrările cât și ieșiri în aceeași tranzacție, protocolul nu face încercări în a indica intrările la ieșiri. Bitcoin păstrează informațiile care pot dezvălui capacitatea conductelor individuale care au fost alimentate în montare. În acest caz, nu este un sistem care procesează o înlocuire a datelor sensibile cu simboluri de identificare unice și care să păstreze toate informațiile esențiale despre date fără a compromite securitatea, sistemul Bitcoin este mult mai fluid și complex.

Fiecare nod în diagrama de mai jos este o tranzacție sau o ieșire necheltuită. Nodurile verzi și albe sunt tranzacții, iar nodul indică rezultate necheltuite.Numărul din cerc reprezintă suma rezultatelor în producția de tranzacție. Fiecare muchie este link-ul de ieșire a tranzacției ulterioare. Nu putem spune proporția în care finanțarea tranzacției este intrarea la ieșiri.

1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa: coindesk

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *