MIT Digital Initiativa Moneda anunta $ 100k în Burse diversitatea și includerea consensului 2016

30 martie 2016 bitcoin

Articol scris de Andreea Zanfir

MIT Digital Initiative Moneda (DCI) a anunțat o investitie de mai mult de 100.000 $ în burse și sprijin pentru minorități, pentru a participa la Conferința ConsensUS 2016: Making Blockchain Real.
În colaborare cu CoinDesk, DCI va selecta 50 de burse Consensus pentru persoane care să participe la evenimentul care se va desfășura în zilele de 2-4 mai în New York City. Acesta va fi al doilea an de colaborare la acest efort de oferire a unor burse pentru conferinta – suntem incantati sa continuam sa promovam o comunitate mai diversă de participanți la conferință.
Un studiu efectuat asupra „atitudinii consumatorilor cu privire la Bitcoin și alte valute virtuale”, a constatat că nivelul de conștientizare a monedelor virtuale variază în funcție de sex și rasă. Studiul a constatat ca barbatii au mai multe sanse decat femeile sa fie constienti de moneda virtuală, în timp ce caucazieni au fost mai susceptibili de a fi auzit despre monedă virtuală decât latinii si / sau afro-americanii.
Bursele Consensus 2016 vor fi oferite femeilor și minorităților slab reprezentate, cu vârste cuprinse între 18-25 ani, precum și pentru a absolvenților de toate vârstele. Conferința a donat bilete la eveniment în valoare de 99.950 $ (1,999 $ fiecare) .
ICD va colabora cu organizatorii conferinței pentru identificarea studenților și tinerilor profesioniști care vor să participe la eveniment.
Consensus 2016 este o conferință de mai multe zile, care se va concentra pe ceea ce este „real” în tehnologia blockchain, precum și aplicațiile pe care permite aceasta în lumea reală. Conferinta va reuni lideri de opinie cunoscuti și este organizata de CoinDesk, Digital Currency Group (DCG) și Coin Center.

Cererile se pot depune pana pe 8 aprilie, iar beneficiarii de burse vor fi informați cu privire la acceptarea lor în program nu mai târziu de 15 aprilie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *