Eliptic investeste 5 milioane $ pentru a extinde Instrumente de supraveghere Bitcoin

21 martie 2016 bitcoin

Articol scris de Andreea Zanfir

Compania Eliptic a investit 5 milioane $ într-o rundă de finanțare care a implicat o firmă de capital privat, cu legături puternice de apărare și de informații din SUA. Paladin Capital Group a condus runda, care a atras, de asemenea, sprijin din partea Santander InnoVentures, KRW Schindler, Digital Moneda Group si Octopus Ventures, un investitor existent în firmă.
În rândul conducerii companiei Paladin se numără fostul director al Agenției Naționale de Securitate și generalul Kenneth Minihan.

Firma, potrivit site-ului său, investește în principal în companii care s-au axat pe domeniul apărării, securității cibernetice și de informații de produse și servicii. Minihan a indicat faptul că Paladin ar face lobby pentru instrumente blockchain.

Într-o declarație acesta afirmă: „Noi recunoaștem că posibilitatea de monitorizare a firmei va fi o componentă esențială blockchain în viitor și vom ajutaCompania Eliptic sa se extinda in SUA. Noii nostri investitori aduc expertiza profundă în aplicarea legii, serviciile financiare internaționale, precum și tehnologia blockchain și suntem încântați să lucrăm cu ei pe următoarea noastră fază de creștere”, a spus el.
„Au fost deja în măsură să-și extindă operațiunile în SUA și vor continua să extindă portofoliul nostru de produse.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *