Investitorii Bitcoin va ajunge la 10.000 $ pana la sfarsitul anului

22 noiembrie 2017 bitcoin, pretul bitcoin

Articol scris de Mirona Noru

Investitorii in Bitcoin sunt tot mai increzatori in moneda digitala, dupa ce raliul de crestere din anul 2017 a lasat analistii sa-si revizuiasca prezicerile facuta la inceputul anului. Miliardarul Mike Novogratz considera ca acest trend de crestere al Bitcoin nu este inca finalizat si ca este gata sa treaca de pragul de 10.000 de dolari pana la sfarsitul anului.

111

Investitorii tot mai increzatori in cresterea de pana la $ 10K

Mike Novogratz, care a fost clasat de Forbes ca fiind in topul 100 al miliardarilor in 2007 si 2008, a fost un promovator al Bitcoin pe termen lung. Intr-un interviu acordat pentru CNN cu o luna in urma, el a declarat ca nu va fi surprins daca Bitcoin va ajunge la 10.000 de dolari pana in aprilie 2018.

Raliul puternic al Bitcoin din ultima luna l-a facut insa sa-si revizuiasca predictia. Acum se asteapta ca Bitcoin sa depaseasca 10.000 de dolari pana la sfarsitul anului 2017. Vorbind la Bloomberg TV, Mike Novogratz a spus:

Cred ca literalmente incheiem anul la 10.000 de dolari in Bitcoin. Cred ca este o miscare decenta de aici. Cred ca incheiem anul la aproape 500 de dolari in Ethereum. In timp ce Bitcoin ar fi furat startul in 2017, cred ca Ethereum ar putea acum sa fie gata sa castige rapid: Doar in ultimele zile, Ethereum a inceput sa se miste. De fapt, cred ca va depasi un nou prag in curand. Exista multe lucruri pozitive care se intampla in ecosistemul Ethereum.”

Mike Novogratz, care a fost partener la Goldman Sachs si managerul fondului de hedging la Fortress Investment Group, este profund interesat de moneda digitala Bitcoin. El a fost un investitor timpuriu in Bitcoin, cumparand la valoarea de 50 de dolari in 2013 si Ethereum cu 30 de centi la inceputul anului.

El a declarat ca a investit 10% din economiile sale de viata in Bitcoin si Ethereum. Avand in vedere cresterea masiva a preturilor monedelor digitale in cursul anului trecut, este probabil ca aceasta proportie sa fi crescut. Novogratz cauta in prezent sa stranga pana la 500 de milioane de dolari pentru a infiinta un fond de acoperire impotriva riscurilor in spatiul cripto.

sursa: https://www.bloomberg.com/news/videos/2017-11-21/bitcoin-ends-year-at-10-000-says-mike-novogratz-video

https://www.cnbc.com/video/2017/10/10/hedge-fund-legend-mike-novogratz-betting-it-all-on-bitcoin.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *