A investi in Bitcoin

21 mai 2014 exchange

Articol scris de David Mitran

In primul rand noi nu recomandam nimanui sa investeasca in Bitcoin. Motivul: un bitcoin poate ajunge la 10000$ sau 1$. Nimeni nu stie, asa ca noi suntem neutri: nici nu recomandam, nici nu suntem impotriva.

Cumpararea de Bitcoin este o forma de investitie. De asemenea, cumpararea de Bitcoin reprezinta un transfer cu o moneda straina. Vindem moneda noastra nationala sau pe a altora si cumparam Bitcoin in acelasi timp. Marea diferenta dintre moneda straina si Bitcoin este faptul ca nu exista aproape nicio taxa pentru transfer.

Taxele pentru cumpararea sau vanzarea de moneda pot fi exagerate. A cumpara sau a vinde Bitcoin pentru o moneda nationala este aproape lipsit de taxe. Aceste taxe reprezinta numai diferenta dintre ce vor plati oameni si ce vor cere oamenii pentru Bitcoin.

Deschiderea catre un produs sau o moneda straina sau orice investitie este adesea lipsita de griji. Nu trebuie sa oferim dovezi pentru venit, ani de experienta in exchange-uri sau orice alte detalii, fie ele private sau nu. Investitia in Bitcoin este o metoda foarte usoara de investitie

ad172d6f06a5d1569108a399207c29b7

Cumpararea si vanzarea de Bitcoin ofera monedelor straine profitul investitiei, iar cei care au vazut Bitcoin ca pe o oportunitate inca de la inceput au reusit sa-si multiplice veniturile. Aceia care au cumparat Bitcoin la inceputurile lui 2012 cu 5$ pentru un Bitcoin, in cazul in care vand tot ce au reusit sa stranga, ar avea un profit extraordinar.

Exista, de asemenea, un fond mutual Bitcoin aflat in Malta, insa in momentul de fata nu este recomandata abordarea acestuia pentru cumparare, fiind disponibil in mare parte doar institutiilor.

Indiferent despre ce ar fi vorba, chiar si fara a avea accesul la orice piata conventionala de investitii, Bitcoin are potentialul de a depasi orice alta forma de investitie.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Trade – Activarea Contului

Aparitii TV