Hip-Hop Icon Nas: Intrăm în epoca Bitcoin

8 august 2014 bitcoin

Articol scris de Wu Mihu

1

Nas, marele greu din hip-hop, a făcut o mișcare dramatică în cariera sa atunci când a schimbat fiorii de superstar rap de pe scenă pentru începutul scenei tehnologice în viața din Silicon Valley.

Ca fondator al firmei de capital de risc Queensbridge Venture Partners, Nas, numele complet Nasir Jones, a investit în proiecte care includ populara pornire de schimb călător Lyft, serviciu de spălătorie mobil Washio și platforma de e-commerce Fancy, crearea de legături cu investitorii titularizați în acest proces.

Prin noi relații cu Andreessen Horowitz lui Ben Horowitz și Chris Dixon, în vârstă de 40 de ani, a devenit, de asemenea, interesat de spațiul monedei digitale care este în înmugurire.

La fel precum Dixon și Horowitz, atât susținători fervenți ai mișcării monedei digitale, Jones este la fel de încrezător cu privire la potențialul Bitcoin – care au investit deja în furnizorii de servicii financiare Coinbase.

Vorbind pentru CoinDesk într-un nou interviu, Jones a sugerat că Bitcoin ar putea fi una dintre cele mai bune oportunități de investiții din istorie:

[Bitcoin] va evolua într-o industrie la fel de mare, dacă nu mai mare, decât pe Internet. Omul meu Ben Horowitz într-adevăr a deschis ochii la acel moment. Acest lucru nu este de era Internetului, Bitcoin are propria sa vârstă. ”

În ciuda entuziasmului său, Jones, de asemenea, a recunoscut că mulți oameni încă mai percep Bitcoin ca fiind nesigur. Cu toate acestea, el a sugerat că astfel de preocupări pot fi înșelătoare, adăugând că timpul și talentul va fi suficient pentru a le depăși.

Evident provocări vor apărea dintr-o perspectivă de securitate și intimitate, dar Internetul a fost la fel acum 20 de ani„, a spus el.

Utilizarea personală de Bitcoin

Jones a confirmat că el și echipa sa au cumpărat Bitcoin de mai mult de un an, cu ajutorul portofele oferite de Coinbase pentru a stoca fonduri. În timp ce firma sa nu a cheltuit încă nicio monedă Bitcoin acumulată, el a dezvăluit s-ar putea să facă acest lucru în curând:

[Noi] ne abținem de la ea pentru moment, dar [ne] așteaptă cu nerăbdare să facem tranzacții în viitorul apropiat.

În plus față de interesul său în economia Bitcoin, Jones găzduiește, de asemenea, o pasiune pentru ideologia care stă la baza monedei digitale.

Am fost foarte inspirat de limitele pe care oamenii le-au impus„, a spus Jones. „[Bitcoin] părea ceva ce oamenii pariau împotrivă deoarece guvernul nu primește cu brațele deschise ceea ce nu controlează. Dar este o idee mare care niciodată nu ar putea fi controlată. ”

Oportunități de investiții

Pe noul front de investiții, Jones a indicat că el resăectă în continuare spațiul monedei digitale – în încercarea de a identifica tendințe și potențiale oportunități.

El a sugerat, totuși, că el ar putea investi în proiecte axate pe aducerea de Bitcoin persoanelor cu mai puțin sau fără acces la serviciile bancare.

Mi-ar plăcea să văd cum afectează oameni care nu folosesc cărți de credit sau nu au conturi bancare„, a spus el. „[Bitcoin] ar putea fi o mare oportunitate pentru acei oameni.”

Jones a discutat, de asemenea, relația lui cu echipa de la Coinbase, remarcând că el a fost personal impresionat de talentele lor colective:

Cei de la Coinbase sunt mari. [Co-fondatorul] Fred [Ehrsam] iubește hip-hop-ul. Cum să nu te implici? ”

Cariera muzicală

Se zvonește că Jones este, de asemenea, în lucru pentru următorul său album, follow-up la numărul unu hit 2012 intitulat „Viața e bună„. În comentariile sale, el a sugerat că, campania de marketing pentru acest album ar putea include Bitcoin.

La începutul acestui an, 50 Cent a devenit unul dintre primii artiști de masă care a îmbrățișat Bitcoin, începând cu parteneriatul cu procesorul comerciant BitPay pentru cel mai recent album al său intitulat „Ambition Animal”, lansat în luna iunie.

Jones nu a exclus posibilitatea ca el ar putea avea o abordare similară în viitorul altor lansări muzicale. El a concluzionat:

Exploatăm asta în acest moment: o să urmeze în continuare.”

 

 

 

Sursa: coindesk

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *