Fundația Bitcoin: Patrick Murck prezintă planuri de viitor

28 octombrie 2014 bitcoin

Articol scris de Wu Mihu

Noul director executiv al Fundației Bitcoin și anume Patrick Murck, a prezentat prioritățile sale pentru organizarea unei „noi direcții„, și relația sa cu părțile interesate.

Declarația sa urmată de demisia de ieri a fostului director executiv, Jon Matonis, atât din funcție cât și din poziția sa pe bordul fundație.

În special, fostul consilier general Murck a recunoscut necesitatea de a repara relația fundației cu comunitatea Bitcoin, chiar dacă asta a însemnat adoptarea uneori a unei poziții nepopulare sau controversate cu privire la unele probleme și asumarea de riscuri, iar cu comunicare și transparență a demonstrat angajamentul sincer.

El a scris:

Asta înseamnă că nu pot spune mereu exact ceea ce trebuie și s-ar putea să nu fie întotdeauna în mesaj, dar vom fi autentici în modul în care interacționăm cu comunitatea în viitor și sper că voi toți să cunoașteți oamenii care muncesc din greu pentru a face fundația să funcționeze.

Nu va fi o sesiune „Întreabă-mă orice” (AMA) pentru noul director executiv pe Reddit în 5 noiembrie, la care comunitatea este invitată să se alăture cu propriile lor întrebări despre viitorul rol al fundației.

Murck a declarat că prima sa prioritate este de a „tăia distragerea” pentru a servi mai bine cauzei Bitcoin, ceea ce înseamnă o focalizare clară cu privire la standardizare prin punerea în aplicare de referință de bază Bitcoin și de a face mai mult pentru a sprijini pe cei care construiesc infrastructura Bitcoin.

În plus, el a promis că pentru a rula fundația non-profit mai mult ca o afacere – găsirea de noi modalități de a genera fonduri, mai degrabă decât pur și simplu, bazându-se pe cotizații de membru și speranțele de apreciere ale prețului Bitcoin.

Planuri de viitor

Murck a indicat că va continua eforturile de lobby ale fundației cu factorii de decizie politică, apărarea „dreaptă pentru a deschide inovarea și participarea” comunității și de lucru cu alte grupuri Bitcoin recent formate și axate pe politici.

Pe frontul de software, și-a exprimat admirația pentru protocoalele deschise împotriva sistemelor centralizate și de proprietate, spunând că ar câștiga mereu pe piață.

Murck a mulțumit predecesorului său pentru munca acestuia, declarând că așteaptă cu nerăbdare să vadă contribuțiile Matonis ale monedei Bitcoin în viitor.

Unul dintre viitoarele roluri ale Fundației Bitcoin este deja în probe cu unitatea sa de a se extinde la nivel internațional. O campanie oficială de semnare a grupurilor afiliate internaționale a produs cel puțin 10 capitole din afara SUA, iar scaunul fundație este rezervat pentru un reprezentant internațional.

Experiență și educație

Patrick Murck, un avocat, absolvit de la Universitatea Catolică din America, Facultatea Columbus de Drept, în 2006 de când a lucrat pentru firma de avocatură Fletcher, Heald & Hildreth și un număr de companii din domeniile tehnologiei și economiei virtuală, inclusiv strategia Engage și începutul Bitcoin cu CoinLab.

În calitate de consilier general al Fundației Bitcoin, Murck s-a întâlnit cu reprezentanți de la mai multe agenții guvernamentale din SUA, în 2013, pentru a discuta despre primii pași către reglementarea adecvată a monedelor digitale.

De asemenea, el a ajutat la producerea unui răspuns oficial la scrisoarea anterioară de încetare și abține, trimis la bazele Departamentului California a instituțiilor financiare (DFI), iar în noiembrie, anul trecut, a depus mărturie în fața Senatului Statelor Unite în timpul audierilor sale de punct de reper în legitimitatea și provocările valutei digitale .

Sursa: coindesk

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *