Ethereum a depasit pragul psihologic de 400$

24 noiembrie 2017 ethereum

Articol scris de Mirona Noru

Ethereum a depasit un prag important din punct de vedere psihologic de 400 de dolari, dupa o crestere rapida in aceasta joi, stabilind un nou all-time high si se tranzactioneaza in jurul valorii de 400$ – valorand  in jur de 410 dolari la momentul redactarii articolului.

coindesk-bpi-chart eth

In ciuda unei anumite stagnari a pietei cauzate de vestea hack-ului de portofoliu de pariuri de 280 milioane dolari la inceputul lunii noiembrie, cea de-a doua cea mai populara criptomoneda pare mai puternica ca oricand.

Cea mai recenta miscare vine dupa o dinamica similara cu cea a monedei Bitcoin, care a vazut o stabilizare ferma la un prag superior de peste 8000 de dolari. Putem astfel spune ca este general acceptat faptul ca majoritatea criptomonedelor abordeaza adesea directia pretului BTC.

Ultima data cand pretul Ethereum a atins un prag superior similar a fost in iunie 2017, cand acesta a atins valoarea maxima anterioară de aproximativ 407 USD.

Curios, revenirea pragului de 400 de dolari a fost prevazuta in luna august de Ronnie Moas, un analist renumit pentru previziunile sale adesea corecte ale preturilor cripto.

sursa: https://www.coindesk.com/ethereum-price/

https://www.cnbc.com/2017/07/31/bitcoin-to-surge-nearly-80-percent-to-5000-standpoints-moas-predicts.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Trade – Activarea Contului

Aparitii TV