Dispozitivul Bitcoin 21 este acum expediat în Canada

17 februarie 2016 bitcoin

Articol scris de Andreea Zanfir

21 Inc a anunțat că dispozitivul sau computerizat, Bitcoin 21, destinat micro – tranzacțiilor, este acum de transportat oficial pe cale maritima în afara Statelor Unite .

Opțiunea este disponibilă pentru moment doar pentru cumpărătorii din Canada; cu toate acestea, noi teritorii se vor deschide transportului maritim în următoarele câteva săptămâni, spune firma .

21 Inc a declarat într- un post pe blog care anunță știrile :
„Transportul maritim la nivel internațional este un prim pas pentru noi ,deoarece ne dorim să construim bazele unui sistem computerizat de plată, unde moneda fără margini, cum ar fi Bitcoin, poate prospera.”

Dispozitivul Bitcoin permite utilizatorilor să extragă Bitcoin, sa faca diferite microtranzactii pentru vânzarea cu amănuntul de bunuri și servicii digitale și de a dezvolta aplicații care folosesc protocolul Bitcoin. Acesta este dotat cu o copie completă a blockchain, o serie de aplicatii si o interfață de comandă care permite utilizatorilor să programeze aparatul, totul pentru 399 $. Dispozitivul poate fi cumpărat de la magazinul online al firmei sau pe Amazon, deși transportul maritim în Canada nu este încă disponibil prin intermediul celei de a doua variante.

La momentul comunicatului de presă, compania nu a răspuns solicitării de a comenta cu privire la strategia din spatele intrarii sale pe piața canadiană sau la intrebarea privind alte piețe care pot fi puse la dispoziție in măsură ce se extinde transportul maritim.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *