Cumpara si Vinde moneda virtuala NEO sigur si rapid

28 septembrie 2018 altcoins, NEO, tranzactionare

Articol scris de Cristina Dinica

Ce este NEO?

NEO este un ecosistem bazat pe Blockchain, care isi propune sa rivalizeze cu alte cryptomonede prin intermediul unor contracte inteligente, dApps (aplicatii descentralizate) si sisteme de emitere token. Proiectul se bucura de sprijinul guvernului chinez, care este un factor-cheie pentru succesul NEO, insa a castigat sprijin si la nivel global.

NEO, supranumit “ETH-ul chinezesc” de o parte din comunitatea crypto este o platforma open-source pentru construirea de Dapps (aplicatii descentralizate) si contracte inteligente. Dezvoltarea continua a aplicatiilor descentralizate arata ca exista un interes pentru ecosistemul NEO. In plus, fondatorii au dezvoltat parteneriate cu diverse corporatii din intreaga lume, ceea ce reprezinta o alta validare a ceea ce NEO are de oferit.

Neo coin functioneaza ca un token al retelei NEO. In acest moment sunt in circulatie 65 milioane unitati, iar cursul NEO este sub 9 dolari la momentul publicarii articolului. Hard cap-ul este de 100 milioane de token-uri ce urmeaza a fi folosite in managementul retelei si in crearea de blocuri cu scopul de a imbunatati blockchain-ul. Aceste 100 milioane de token-uri au fost preminate in timpul primului bloc, cunoscut drept blocul originar sau genesis block.

Un aspect unic referitor la NEO este faptul ca, spre deosebire de alte cryptomonede, acesta nu este divizibil. Mai precis, cea mai mica unitate va fi intotdeaua 1 si nu se poate tranzactiona o fractiune de NEO.

Vrei sa stii cum se poate cumpara NEO in Romania? Keep reading!

Cum cumperi – Cumpara NEO rapid si in siguranta

Proiectul a fost initial lansat in 2014 ca AntShares, rebrandingul ca NEO avand loc in iunie 2017. Au fost create 100 de milioane de NEO. 50 de milioane au fost distribuite investitorilor initiali, iar restul de 50 de milioane sunt blocate intr-un smart contract. In fiecare an sunt deblocate 15 milioane, care pot fi utilizate de echipa NEO pentru a finanta obiectivele de dezvoltare pe termen lung.

Daca te-ai intrebat “de unde cumpar NEO”, raspunsul este simplu: pe platforma de trading Bitcoin Romania! Cea mai sigura si rapida tranzactionare NEO se poate realiza doar pe platforma noastra, iar account managerul tau se va asigura ca beneficiezi de cel mai bun pret NEO. Ce trebuie sa faci pentru asta? Completeaza acest formularul si managerul tau de cont te va suna in cel mai scurt timp pentru oferta personalizata!

Vinde Neo pe platforma de trading!

Vinde Cumpara NEO rapid si sigur pe platforma de trading Bitcoin Romania, primul si cel mai mare exchange crypto din Romania. Politica noastra este sa facem oferte personalizate fiecarui client pentru vanzarea NEO si a celor pana la 30 de altcoinuri disponibile pentru tranzactionare pe platforma noastra. Completeaza acum formularul si managerul tau de cont te va contacta in cel mai scurt timp astfel incat sa beneficiezi de cel mai bun curs daca vrei sa vinzi NEO!

Despre NEO – Scurt istoric al monedei

Proiectul a aparut in 2014, iar la jumatatea lui 2015 codul sau a devenit open source. De atunci, proiectul si-a construit o comunitate de dezvoltatori entuziasti. NEO doreste sa construiasca o retea deschisa la care se poate alatura oricine, indiferent de experienta, fiind un proiect al comunitatii, bazat pe Blockchain si proiectat sa digitizeze activele si sa ofere acces la tehnologia smart contracts.

Cunoscut anterior ca Antshares, NEO a devenit foarte popular in anul 2017, ca urmare a rebrandingul sau. Pe data de 22 iunie 2017, Antshares s-a transformat in NEO in prezenta a 200 de participanti in fata sediului Microsoft din Beijing. Schimbarea a avut scopul de a reinnoi imaginea companiei. Numele NEO a fost ales datorita semnificatiei cuvantului in limba greaca: noutate si tinerete.

Pe parcursul anului care a urmat, mai precis in perioada iulie 2017 – august 2018, moneda virtuala NEO a cunoscut oscilatii de curs destul de mari. Cea mai mare valoare NEO a fost atinsa pe 30 ianuarie, si anume 162,11 dolari per unitate. Cu alte cuvinte, cei care au cumparat NEO in valoare de 100$ la inceputul lui iulie 2017 au putut vinde NEO cu peste 16.000 dolari la sfarsitul lui ianuarie 2018. In aceasta perioada, criptomoneda NEO a atins limite modeste de preturi, iar volatilitatea nu este foarte pronuntata. Sustinatorii asiatici se asteapta ca rata de exchange NEO sa creasca din nou, pe masura ce evolutiile sale tehnologice isi arata efectele.

Da Hongfei si Erik Zhang, fondatorii NEO, au pus si bazele companiei OnChain. Sistemul OnChain se numeste AND (Distributed Network Architecture – Arhitectura Retelei Descentralizate) si colaboreaza cu Ministerul japonez al Economiei, Comertului si Industriei, dar si cu guvernul chinez pentru dezvoltarea intreprinderilor de pe teritoriul Chinei. De asemenea, OnChain are colaborari cu Microsoft si cu Alibaba, ceea ce va conduce la o adoptare semnificativa a NEO.

Grafic evolutie NEO

powered by Coinlib

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *