Coinapult lansează LOCKS pentru a elimina volatilitatea prețului Bitcoin

29 iulie 2014 bitcoin, transfer bani

Articol scris de Wu Mihu

1

Volatilitatea prețurilor Bitcoin a fost mult timp privit[ ca unul dintre cele mai mari obstacole în calea adoptării de masă a consumatorilor, dar în același timp o problemă bine recunoscută, iar problema nu a fost încă abordată de nicio soluție specifică de piață.

Care ar putea fi setată pentru a schimba, cu toate acestea, cu introducerea unui nou serviciu de la Panama pe bază de furnizor de Bitcoin pentru portofelul Coinapult. Numită LOCKS, oferta permite utilizatorilor din afara SUA pentru a agăța valoarea BTC la prețul de aur, argint, lire sterline, dolari SUA și euro.

Coinapult CEO, Ira Miller, a spus că, în ciuda faptului că CoinDesk sugerează care consumatori din tarile dezvoltate ar putea fi mai puțin preocupați de volatilitatea Bitcoin, acest lucru nu înseamnă că industria Bitcoin nu trebuie să se deplaseze pentru a aborda acest punct potențial dureros în încercarea de a fi mai bine judecată pe piață.

Miller a explicat:

Cred că [consumatorii la nivel mondial] au o toleranță mai mare pentru [volatilitatea prețului] pentru că ei au fost obligați să sufere trecând printr-o volatilitate cu mult mai mult peste propriile lor monede. Nu e neapărat pentru că Bitcoin este volatil și că este ceva cu ce s-au obișnuit, este vorba că arată mai puțin volatile, comparativ cu moneda lor națională și, dacă au avut acces la ceva cum ar fi aurul, de exemplu, poate că l-ar prefera pe acesta peste oricare.

Desigur, Miller consideră soluția ca fiind în linii mari, atrăgătoare, menționând potențiala utilitate de încuietori pentru companiile Bitcoin care doresc să gestioneze mai bine lanțului de aprovizionare, precum și numărul tot mai mare de angajați care sunt plătiți în Bitcoin, adăugând:

Oamenii nu pot într-adevăr să își permită să dețină Bitcoin pentru foarte mult timp. Trebuie să plătească chiria la sfârșitul lunii în euro sau dolari, și-ar putea convinge chiar în acest moment proprietarul să plătească chiria folosind rețeaua Bitcoin, dar în același timp, este posibil să aveți o acțiune de piață care se întâmplă în timpul acelor 15 zile iar asta înseamnă că nu mai puteți acoperi asta încontinuare.

Fondată în 2012, lansarea marchează prima nouă ofertă de consum de la Coinapult în ceva timp. Miller a explicat că, Coinapult a fost concentrat în principal pe solutii B2B, prelucrarea comercianților și alte verticale poziționate pentru a servi mai bine America Latină, precum și SMS-urile și trimiterea de soluții bazate pe Btcoin prin e-mail.

Miller a adăugat: „Credem că aceste noi servicii de consum cu care se confruntă vor fi foarte mari în America Latină și vedem America Latină ca fiind cea mai bună piață în curs de dezvoltare pentru Bitcoin.

Cum funcționează LOCKS

Atunci când utilizatorii conectați mai întâi la portofelul lor Coinapult, ei pot naviga pe ecranul „My Locks” pentru opțiunea de a bloca o anumită parte a exploatațiilor de portofel pentru un activ selectat.

Coinapult nu percepe nicio taxă pentru folosirea serviciului de blocare, și nu vinde Bitcoin consumatorilor. La punctul în care un utilizator se blochează într-o valoare sau deblochează valoarea monedelor BTC, Miller a explicat, Coinapult citează utilizatorul pentru un anumit număr de monede de la un anumit preț.

Dacă îți exerciți [blocarea sau deblocarea fondurilor], noi îțigarantăm că vă vom oferi un anumit număr de monede de la acest preț”, a spus Miller. „Dacă am bloca 0,0085 BTC la prețul dolarului american, voi avea întotdeauna cinci dolari în valoare de Bitcoin pentru cheltuit. Care este suma respectivă depinde momentul în care este pe piață, dar va fi întotdeauna același. Acesta va fi întotdeauna la fel [5 dolari în valoare de Bitcoin].

2

Toate fondurile sunt rambursabile numai în Bitcoin, ceea ce înseamnă că utilizatorii care jalonează o anumită sumă de BTC pentru o uncie de aur, nu pot beneficia de o uncie de aur de la Coinapult.

Utilizatorii pot, de asemenea, crește sau scădea cantitatea de blocare care ar trebui să dorescă accesul la propriile dețineri de cheltuieli sau alte scopuri.

Să zicem că eu consider că lira este puternică și cred că am de gând să încep să fac cheltuieli în lire sterline. Este nevoie de mine la o pagină de confirmare. Fac clic pe „Da”. În acest moment, mi-a făcut o ofertă, o să-mi dea un preț pentru această tranzacție. ”

3

Miller a clarificat mai departe: „În cazul în care dublează rata de schimb BTC către dolar, apoi mâine primesc pe jumătate la fel de mult Bitcoin înapoi.

Folosind cei 5 dolari ai lui Miller, de exemplu, un utilizator care a blocat în această valoare la prețuri curente de piață, ar fi rambursat cu 0,0042 BTC în acest caz.

4

Facilitarea conversații introductive

Deși Coinapult nu vinde monede Bitcoin pentru noi utilizatori, Miller încă vede instrumentul său ca unul menit să ajute consumatorii ecosistemului Bitcoin.

De exemplu, el a descris Coinapult ca un serviciu care ar putea face apel la consumatorii din Kenya, care doresc să stabilească o datorie la un bar sau restaurant, spunând:

Ai cumparat o băutură pentru prietenul tău și spune că „nu am bani, de ce nu ți-aș trimite ceva Bitcoin? „. În cazul în care tipul nu are un portofel deja, acesta poate fi un fel de provocare pentru a îl face de fapt să accepte plata. Chiar dacă el este dispus și curios, el are nevoie să fie informat, iar tu ești nevoit să lucrezi prin intermediul unor logistici pentru a face această plată inițială. ”

Miller vede LOCKS ca fiind o soluție la această problemă, una care ar permite expeditorului Bitcoin în scenariul care presupune o modalitate de a introduce receptorul la Bitcoin păstrând în același timp valoarea pe care a plătit-o în tranzacția inițială.

Ei își pot primi prima plată în Bitcoin și îl pot bloca imediat la aur sau moneda lor locală, și în acel moment au experimentat rețeaua de plată Bitcoin pentru prima dată, și sperăm că acțiunea de blocare va elimina una sau două dintre lucrurile care vor fi foarte noi și incomode pentru ei în legătură cu această experiență „, a spus Miller.

5

În primul rând pe piață

Având în vedere că găsirea unor soluții pentru rezolvarea volatilității prețurilor Bitcoin ar putea dovedi integrala creștere de adopție, Miller a discutat, de asemenea, de ce el crede că firma sa a fost prima care a venit pe piață cu o soluție.

De exemplu, Miller a remarcat faptul că inițiativele Bitcoin garantate cu aur au scăzut o perioadă scurtă de timp pentru consumatori din cauza incapacității lor de a găsi o cale de mijloc între monedele discreționale și monedele digitale.

Miller a spus următoarele:

Neînțelegerea fundamentală este că aurul este de aur iar dolari și euro sunt active centralizate, astfel încât nu poți să le descentralizezi, ai nevoie de o parte centrală pentru a fi un administrator al oricărui activ centralizat.”

CEO-ul, de asemenea, a precizat că dorința firmei Coinapult de a opera în afara pieței din SUA a fost un factor, în calitate de reglementare, a spus el, care ar putea neclarifica situația care presupune dacă ar putea fi asigurată o astfel de soluție.

Miller, de asemenea, consideră că aducând soluția pe piață este o mărturie a ceea ce echipa sa a realizat, adăugând:

Credem că am lovit un loc dulce pe frontul legal, nimic de genul acesta nu a mai existat înainte. Iar în cazul în care ne-am alege să funcționăm pornind de la asta, acesta este tot echilibru foarte rafinat asupra căruia am muncit mult timp.

Disclaimer: Acest articol nu ar trebui să fie privit sub forma unei aprobări a oricărei dintre societățile menționate de-a lungul său. Vă rugăm să faceți dumneavoastră o cercetare extinsă înainte să investiți fonduri în aceste produse.

 

Sursa: coindesk

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *