BSAVE anunță câștiguri de 400.000 $ și lansează un cont pentru economii în Bitcoin

22 octombrie 2015 bitcoin

Articol scris de Andreea Zanfir

Compania BSAVE, cu sediul la Londra, a finalizat o rundă de finantare de 400.000 $ și a lansat un cont de economii pentru utilizatori, cont care se poate conecta direct la portofelul lor Coinbase pentru a stoca Bitcoins, acumulând în același timp câștiguri și dobânzi zilnice pentru economiile lor.

Dobânda variază în funcție de cantitatea fondurilor deținute în contul și longevitatea fondurilor depozitate în contul de economii. Dobânzile variază de la o zi la alta și sunt calculate algoritmic. BSAVE a lansat o noua platforma care permite utilizatorilor să facă economii în Bitcoin. Reprezentanții companiei afirmă că nu sunt impuse penalitati în cazul în care utilizatorul dorește să-și retragă deodată toate economiile în Bitcoin.

Jonathan Azeroual, un fost angajat al Societe Generale, co-fondator BSAVE afirma: Bitcoin poate reprezenta cea mai potrivită soluție pentru o platformă globală specializată în stocarea și schimbul de valori. BSAVE are scopul de a fructifica acest potențial prin introducerea unei schimbări de paradigmă pentru economiile on-line.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *