Inca o fila din povestea cresterii emergente BITCOIN: Gamerii

14 aprilie 2016 bitcoin, securitate

Articol scris de Mirona Noru

Mii de companii din intreaga lume accepta Bitcoin ca metoda de plata.

Multe dintre acestea sunt decise in a converti imediat Bitcoin in moneda fiat. OPSkins demonstreaza valoarea imperecherii monedei digitale cu o economie digitala.  Totodata, stabileste un nou standard pentru modul in care se adapteze la utilizarea Bitcoin.

OPSkins a crescut rapid, ajungand sa fie piata cea mai activa pentru cumpararea si vanzarea de obiecte virtuale, in special pentru Counter-Strike.

„Comunitatea de jocuri in jurul OPSkins este grupul perfect pentru a demonstra puterea Bitcoin ca metoda de plata mai sigura pentru achizitiile digitale.”  (Senior Sales Engineer BitPay si liderul masspay Corey Glaze pentru Bitcoin Magazine).

Compania a fost fondata la inceputul anului 2015 si are in prezent mai mult de 1 milion de utilizatori in total si mai mult de 3.000 de abonari zilnice. Unele dintre aceste articole se pot vinde cu sume ajungand pana la 10.000 $ .

bitcoin-s-emerging-growth-story-gamers
O comunitate tot mai mare de oameni din intreaga lume a comercializat skin-uri digitale pentru Bitcoin atunci cand OPSkins a fost introdus in platforma sa in august 2015. Bitcoin ajuta la extinderea acoperirii lor internationale si reduce riscul de chargeback frauduloase care pot avea loc cu alte optiuni de plata on-line. Bitcoin este, de asemenea, popular printre jucatori deoarece multi dintre acestia sunt sub varsta de 18 ani si se afla în imposibilitatea de a obtine un card de credit.

In conformitate cu o postare BitPay, ” La doar cateva luni de la acceptarea platilor cu Bitcoin, [ OPSkins ] proceseaza deja 400-500 tranzactii Bitcoin pe saptamana. De asemenea, aceasta tractiune a aparut in volumul procesat de OPSkins, cu o singura tranzactie notabila care implică o achizitie de 25.000 $ Bitcoin.”

La scurt timp dupa acceptarea tranzactiilor Bitcoin, OPSkins a mers pe varianta Bitcoin ca optiune pentru plati, in plus fata de PayPal. Potrivit lui BitPay, OPSkins efectueaza plati zilnice catre vanzatori in Bitcoin echivalentul a $ 40.000.
OPSkins arata modul in care companiile pot utiliza Bitcoin pentru a simplifica procesarea tranzactiilor si pentru a reduce costurile. OPSkins a spus Bitpay se asteapta ca aceste numere sa creasca concomitent cu cresterea sa rapida in cazul tranzacțiilor Bitcoin.

Alte procesoare de plata Bitcoin, cum ar fi AcceptBT, prezinta de asemenea un interes crescut din partea comercianților in pastrarea Bitcoin asa cum ii primesc. Jamie Robinson, fondatorul companiei, a declarat pentru Bitcoin Magazine: „Tot mai multi comercianți din Canada solicita posibilitatea de a pastra toate monedele lor Bitcoin ca Bitcoin.”

Retinerea de Bitcoin devine deosebit de populara pentru comerciantii care au afaceri online.

Market Collectif, un magazin online care ofera servicii de catering pietei de studenti a lansat optiunea de plata Bitcoin. Jeremy Smith, unul dintre partenerii companiei, a declarat ca ar pastra 100 % din monedele sale Bitcoin, decat sa le schimbe in dolari.

(sursa https://bitcoinmagazine.com)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *