Analiza pretului Bitcoin: saptamana aceasta au loc miscari ascendente pe piata europeana

26 octombrie 2016 bitcoin

Articol scris de Mirona Noru

Piata europeana de trading Bitcoin a inregistrat marti o crestere usoara a pretului monedei digitale, desi lucrurile au fost un pic mai lente in ultima saptamana.

Utilizatorii au sperat sa obtine cateva oportunitati pentru a ajunge la o strategie pe parcursul zilei si sa isi continue eforturile de a genera profit. Startul a fost dat luni si a continuat pana ieri seara.

bitcoin-price-gearing-up

In continuarea, speram ca intr-o parte nivelul de tranzactionare si miscarile ascendente de pe piata europeana de trading pe care le-am vazut astazi sunt reprezentative pentru un tip de spiralare; si ca aceasta crestere usoara va izbucni, determinand utilizatorii sa cumpere si sa vanda.

Atunci cand acest tip de strategie are, vom vedea de multe ori „eruptii” ascutite ale pretului pe piata europeana, iar ele pot fi inceputurile unor frumoase impulsuri in sensul cresterii.

Desigur, acest discutii despre miscari sunt strict la nivel speculativ – lucrurile s-ar putea desfasura in ritmul lor normal de pana acum si astazi se va incheia cu acelasi pret constant de pana acum de pe pietele europene.

Gama noastra din seara precedenta este un pic prea stramta pentru un tip de actiune intra-range, asa ca, daca strategia propusa mai sus nu se va implementa, inseamna ca atunci nu vom intra intr-o zona de crestere. Asta inseamna ca ne vor astepta niste zile destul de plictisitoare din punct de vedere al pretului de tranzactionare.

Trecand la detalii mai concrete, putem observa in graficul de mai jos exact despre nivelul actual de pe pietele de tranzactionare europene. Ca intotdeauna, analizand cu atentie graficul putem contura o idee de ceea se intampla exact cu pretul Bitcoin, in cazul in care suntem in cautare pentru a obtine detalii si din afara pietelor, in conformitate cu regulile noastre de strategie standard.

screen-shot-2016-10-25-at-18-20-09

Asa cum ne arata graficul, intervalul de tranzactionare este unul strans, daca ne uitam la sustinerea pe termen lung a dezavantajului de 663 $; precum si la rezistenta pe termen lung, in sensul cresterii la suma de 666 $.

Acest trend actual al pretului Bitcoin indica aparitia unei noi game posibile de tranzactionare pe piata europeana; avand în vedere oferta, aceasta trebuie fie intr-un interval la fel de strans cu parametrii de management al riscului.

In cazul in care pauzele de pret prezinta in continuare rezistenta, pretul Bitcoin va intra curand intr-un range care tinde catre 670 $, cu o oprire la 665 $ cel mai probabil.

Pe de alta parte, o inchidere sub suportul actual de pret, va duce valoarea Bitcoin spre 659, cu o oprire la pretul de 664 $.

sursa: http://www.newsbtc.com/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Trade – Activarea Contului

Aparitii TV