John McAfee accepta Bitcoin pentru prezidențiale

6 octombrie 2015 bitcoin

Articol scris de Andreea Zanfir

Pionierul John McAfee accepta Bitcoin în campania sa prezidențială din 2016. Auto-proclamat „milionarul excentric”, a fondat McAfee în 1987. Acesta a partajat ieri un link către o pagină pentru donatii BitPay cu cei 29.000 adepți Twitter ai săi. Fondatorul McAfee, cu istoria sa colorată, a surprins pe mulți cu candidatura sa.

El a anunțat că va candida la alegeri pe data de 8 septembrie, cu noul sau partid, „Partidul Cyber” pentru a protesta împotriva birocrației. Toate celelalte donații pentru campania McAfee sunt prelucrate prin intermediul PayPal. Anul trecut, Comisia Electorală Federală a aprobat moneda digitală ca și donație pentru campaniile și comitetele de acțiune politică (PACS).

În conformitate cu aceste norme, donațiile în Bitcoin sunt limitate la 2.700 de $ – și necesită un număr de detalii personale, precum numele, adresa și locul de muncă ale donatorului.

McAfee se alătură colegului sau Rand Paul, care a început să accepte moneda pentru campania sa prezidențială, în aprilie, deși în trecut își exprimase scepticismul pe această temă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *