Grupul Sierra Leone continuă să combată Ebola prin Bitcoin

12 octombrie 2014 bitcoin

Articol scris de Wu Mihu

sllg2-630x366

Un grup de antreprenori care promoveză Bitcoin în Africa de Vest a reamintit lumii de situația dificilă cu care se confruntă, precum o lupta de zi cu zi, pentru a opri răspândirea continuă a bolii Ebola.

Leone Liberty Group Sierra (SLLG), formată inițial pentru a promova libera și idealurile liberale ar fi calea prosperității în țară, a continuat să promoveze mesajul său, în ciuda frecvenței nevoii de a sări în față și de asistența membrilor conaționalii mai direcți.

Potrivit liderului Mustapha Cole, grupul a lucrat cu Ministerul de vehicule de Sănătate, alături de asistente medicale locale și a folosit fonduri din donații Bitcoin pentru a oferi materiale medicale, cum ar fi dezinfectante, ochelari de protecție și mănuși de cauciuc și, de asemenea, pentru a ajuta la educarea populației locale cu privire la modul în care pot evita infecția Ebola.

Cole a spus:

În Sierra Leone noi suferim de un focar Ebola. În fiecare zi există moarte în comunitatea mea de oameni, iar produsele alimentare sunt rare și oamenii sunt în carantină în casele lor. Echipele de înmormântare Ebola au intrat în grevă din cauza non-plății indemnizațiilor pe săptămână. Deci, nu avem încredere în guvern. ”

Există, de asemenea, o nevoie de a hrăni oamenii de la sate, care au fost tăiate de lume de carantină și blocuri rutiere. Cole și grupul său au folosit, de asemenea, fonduri pentru achiziționarea de orez, ceapă, pește, piper și ulei pentru pregătire.

Ebola continuă să se răspândească

SLLG a cerut inițial donații prin Bitcoin pentru a ajuta la lupta împotriva răspândirii Ebola în luna august, când au existat doar 1.400 de decese. Acest număr a crescut foarte mult, la peste 4.000, iar Organizația Mondială a Sănătății a avertizat că ar putea fi în jur de 20.000 de cazuri de luna viitoare, fără o creștere a asistenței internaționale.

Efortul lui Cole de a introduce Bitcoin în țară are două canale: una directă, condusă prin intermediul site-ului grupului său de colectare de micro-donații de oriunde în lume, iar celălalt de a strânge bani prin intermediul antreprenorilor locali care își vând produsele.

1

Unitatea de donație a ridicat un total de 3.173 BTC prin două adrese Bitcoin pe pagina sa și cea de Facebook.

Lipsa unui ecosistem Bitcoin funcțional în Sierra Leone înseamnă doar sfârșitul trimiterii procesului raționalizat. Mentorul american, scriitorul și economistul Dan McLaughlin de la SLLG, trebuie să faciliteze plățile către schimbul sumelor BTC în monede discreționale și apoi transferul către Africa prin intermediul canalelor tradiționale, de remitențe greoaie.

1

Unitatea Bitcoin West Africană

În ciuda greutăților de zi cu zi, Cole încă mai speră să participe la primul seminar regional Bitcoin în Ghana la pe data de 5-7, în luna decembrie.

Conferința este organizată de Fundația Bitcoin Visul lui Ghana (DBF), care împărtășește principiile SLLG și consideră că libertatea economică peste frontiere este cel mai bun mod de a construi economiile africane.

Pagina de campanie DBF pentru seminarul susține următoarele:

Le vom demonstra, de asemenea, cum, atât Bitcoin cât și crypto monedele, sunt instrumentul irepresibilă pentru libertate, care va înlocui rapid sistemul corupt existent care îi ține în sărăcie și suprimare.

DBF lucrează în colaborare cu antreprenori Bitcoin, atât la nivel local cât și din SUA. În plus față de organizarea conferinței, DBF, de asemenea, experimentează propria idee de crypto monede locale, numită Dreamcoin, ca un instrument de promovare și de învățământ.

Atât DBF cât și SLLG speră că utilizarea crypto monedelor, Bitcoin sau alte monede virtuale, va simplifica economiile locale, precum și deschiderea de noi piețe la nivel internațional pentru vânzătorii locali.

1

Donațiile Bitcoin către SLLG pentru a ajuta la lupta împotriva infecției cu Ebola se poate face pe site-ul grupului.

 

 

 

 

 

Sursa: coindesk

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Trade – Activarea Contului

Aparitii TV