Festivalul Bitfilm da startul la competitia pentru cele mai bune filme despre Bitcoin

1 octombrie 2015 bitcoin

Articol scris de Andreea Zanfir

Festivalul Bitfilm, un festivalul mondial de film despre Bitcoin, va da astazi startul unui nou concurs de filme despre Bitcoin și tehnologia Blockchain . Un turneu mondial de proiecții de filme, va începe pe 6 noiembrie. Până în prezent s-au anunțat evenimente la San Francisco, Saigon, Buenos Aires, Mexico, Budapesta și Amsterdam, iar mai multe evenimente vor fi anuntate in curand.
„Ne-am reinventat festivalul de anul trecut”, a declarat Aaron Koenig, care a inițiat Festivalul Bitfilm in 2000. „A fost o experiență deosebită sa ne concentram pe filme despre această nouă forma de bani, care preia puterea băncilor și guvernelor. Așadar o vom lua de la capăt și sperăm să avem filme și mai bune și sa implicăm cât mai mulți oameni ”
Votarea pentru concurs va avea loc pe blockchain Bitcoin. Fiecare film va avea adresa individuală Bitcoin. Donând bani pentru filmele care le plac cel mai mult, telespectatorii pot decide cine va câștiga premiile pentru cel mai bun rol și cel mai bun film de scurt metraj. Înscrierile se pot face până pe 21 octombrie, la www.bitfilm.com/bff15/.
Festivalul Bitfilm a prezentat filme care folosesc tehnologia digitală într-un mod creativ și inovator din anul 2000. Bitfilm produce scurtmetraje pentru clienti comerciali. Festivalul Bitfilm 2015 este susținut de Fundația Globumbus și Satoshi Pay.

2 comments

  1. Dan spune:

    Foarte misto, nu stiam de el. aveti recomandari?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *